Kpn vaste telefonie contact

 • Abonneren
 • Aandeel

In december ben ik overgestapt van Telfort naar KPN. Nu geprobeerd via de digitale weg, maar ook dat schiet niet op. Mobieltje deed het niet meer dus moest gerepareerd worden.

Van kpn waardeloos.. Beoordeeld op 28 mei door Driessen. Menu Home home. Ik heb een storing. Zo heeft u snel contact met de juiste medewerker.

Beoordeeld op 01, door:   J. Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice s van bedrijven. Kranten Tijdschriften TV Gidsen?

De helpdesk helpt u snel via de telefoon. Beoordeeld op 19 maart door Twan.

Telefoonnummer KPN

Naast één telefoonnummer om in contact te komen met te klantenservice van KPN voor vragen, problemen of klachten heb je meerdere telefoonnummers:. Verder wel een goed netwerk, dus daarover niet te klanten. Ben met mobi. Beoordeeld op 22 mei door Sjors. Ik laatst gekozen voor een abonnement met Mbit.

Niet alleen voor storingen is KPNte vinden! De KPN helpdesk biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over hun lemon meringue pie jamie oliver deutsch en producten. Pretparken - Dierenparken - Vakantieparken. Zeker doen. De service is professioneel opgericht en daarom worden klanten snel en deskundig te woord kpn vaste telefonie contact en zij worden gelijk geholpen.

Toen werd ik pissig. Terwijl ik wel gewoon betaal. Beoordeeld op 5 april door Renate.

Dat is toch raar? Hulp nodig? Toets 2 — is dit fout toets 2. Interactieve tv via Ziggo , in principe goed maar net wat te vaak storingen dus maar weer KPN.

Ze staan u graag te woord en geven u alle ruimte om het probleem te omschrijven. Hoe waardeloos kan een bedrijf en zijn service zijn. Beoordeeld op 01, door:   marjolein. U wordt heel snel geholpen, kpn vaste telefonie contact.

Ik:ja heb ik gedaan. Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu.

Waarvoor bellen met KPN?

Voor zowel nieuwe als bestaande klanten is de KPN Helpdesk opgericht. Laatst mijn abonnement verlengd vanwege een scherpe aanbieding.

KPN doet er alles aan om dit tegen te houden, maar techniek blijft techniek en dit kun je niet voorkomen. Mijn reactie wordt geplaatst op deze website www.

 • Ik ga niet mijn abonnement verlengen en op zoek naar wat anders.
 • KPN doet er alles aan om dit tegen te houden, maar techniek blijft techniek en dit kun je niet voorkomen.
 • Als je contact op neemt met deze dienst dan is dit de snelste manier om een probleem op te lossen of om een antwoord te krijgen op jouw vraag.
 • Toets 1 — Anders Toets 2.

Beoordeeld op 25 september door Linda. Nu de algemene service afdeling gebeld,weer in de wachtrij! Search in posts. Reisbureaus - Reisinformatie - Luchtvaartmaatschappijen. Vroeger was KPN beter. Nu krijg je slechts 1 euro korting.

Het bedrijf die verscheidenheid aan diensten levert kan dit niet missen en kpn vaste telefonie contact heeft het bedrijf duidelijk onderkend.

Telefoonnummer klantenservice KPN:

Dit is voor de bedrijf logisch en als je belt als consument dan weet je dat op dat moment. Indien u belt vanaf uw mobiele telefoon krijgt u vervolgens het volgende menu:. Niets meer niets minder. Wordt uw vraag op de servicepagina van KPN niet beantwoord?

U wordt dus altijd snel en klantvriendelijk geholpen. Op zich wel een voordelig pakket. Pretparken - Dierenparken - Vakantieparken.

 • Latifa 19.10.2019 11:14

  Voor particulieren biedt alles-in-1 pakketten. Fijn gesprek!

 • Ayça 16.10.2019 17:12

  Maar wel elke keer 45 euro betalen per maand.