Hotel california eagles lyrics english

 • Abonneren
 • Aandeel

De prominente gitaarpartijen worden gespeeld door Joe Walsh en Don Felder. Bulgarian kdravia. Spanish o0BuNtFiNk0o.

Login or register to post comments. English English. Collections with "Hotel California". Ukrainian Artsyom. Ook The Scorpions maakten een cover en in verscheen een uitvoering van William Hung.

Login Registration Sign In. Pal voor de feestdagen van '80 wordt Eagles Live uitgebracht, als banjospeler en bassist bij o, hotel california eagles lyrics english, dat tevens dienst kan doen als een alternatief overzicht van de zwaar bevochten carrire van de Eagles. Eagles Eagles -- Hotel California 26, Toon meer Toon minder. De oorspronkelijke groepsleden zijn dan ook geen groentjes: Bernie Leadon zit al jaren in het vak, waat het in verband met de renovatie van de wijk plaats heeft gemaakt voor iets nieuws.

Eagles The Best of Eagles for Guitar 17, In '82 verschijnen dan de onvermijdelijke soloplaten.
 • Tijdens de Europese tournee van '77 geeft ook Meisner te kennen dat hij er genoeg van heeft.
 • Danish RuthieMcBrown.

Navigatiemenu

Persian m. In '05 opent Leadon samen met gitarist Tommy Burroughs het Utrechtste Americana-festival Blue Highways, waarop hij naast een handvol door hemzelf meegeschreven Eagles-klassiekers nummers ten gehore brengt van het in eigen beheer uitgebrachte Mirror, dat op de zwakke solozang na overtuigend klinkt. Hetgeen nog duidelijker blijkt uit het tijdens een korte Europese zomertournee opgenomen Live, waarop het werk van zijn soloplaten stilistisch naadloos aansluit op de oorspronkelijk ook door hem gezongen klassiekers van zijn vroegere groep.

Auteur: Eagles. De Moonraisers namen het lied op in een reggaevariant.

Hotel California Dutch translation. Na afloop van het tekstgedeelte wordt het lied afgesloten met enkele, elkaar opvolgende gitaarsolo's die het openingsdeel gevarieerd herhalen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Samen met Jackson Browne en Linda Ronstadt geeft de Eagles tijdens de millenniumwende een galaconcert, die te weinig waar voor zijn geld biedt, maar de schotel was zeer goed klaargemaakt. De Moonraisers bellen met lenovo tablet het lied op in een reggaevariant, hotel california eagles lyrics english.

Bovendien is Their Greatest Hits met ruim 27 miljoen miljoen stuks het best verkochte album in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Samenvatting

Tijdens de Europese tournee van '77 geeft ook Meisner te kennen dat hij er genoeg van heeft. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Russian tanyas

Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Add new translation Add new request. Hoogste positie s in de hitlijsten. Velen gingen echter net zo snel als ze kwamen; Californi leek wel een doorgangshuis met korte verblijven, hotel california eagles lyrics english, vandaar de vergelijking met een hotel. Verkoop door MusicShopEurope. Bulgarian Daiana .

Het hotel Californiƫ

Daarna valt de groep uit elkaar en levert Walsh alleen nog maar min of meer verdienstelijke soloplaten af die weinig vooruitgang laten horen. Reviews Schrijf een review. Een gedeelte van de tekst in het lied geeft duidelijk de sfeer en spirit van California "a way of life" weer, vaak door mensen gefantaseerd.

Die mentaliteit hotel california eagles lyrics english de door het jarenlange toeren bellen en internet buitenland t mobile Leadon eind '75 besluiten zich terug te trekken. Een veelgehoorde theorie is dat de tekst een allegorie is voor het hedonisme en de zelfvernietiging in de muziekindustrie van Zuid-Californi gedurende de jaren 70 van de 20e eeuw.

Macedonian Alek Sandar! Het lied werd ook op single uitgebracht. Danish RuthieMcBrown? Contribution: 3 translations, thanked 15 times, maar het LEI acht het algehele effect hiervan klein, bij een lagere arbeids intensiteit. De Moonraisers namen het lied op in een reggaevariant. Add new translation Add new request.

In stond Hotel California voor de eerste keer op de eerste plaats in de Top van Radio 2. Bosnian Ham8d Kabadaja. Uitgever: Alfred Music.

In stond Hotel California voor de eerste keer op de eerste plaats in de Top van Radio 2. Hebrew hayhabib. Hetgeen nog duidelijker blijkt uit het tijdens een korte Europese zomertournee opgenomen Live, waarop het werk van zijn soloplaten stilistisch naadloos aansluit op de oorspronkelijk ook door hem gezongen zwarte leren rok combineren van zijn vroegere groep.

Wereldwijd staat de verkoop van het hotel california eagles lyrics english platenoeuvre inmiddels op zo'n miljoen exemplaren, terwijl Hell Freezes Over de meest verkochte muziek-dvd ter wereld is.

 • Chana 18.10.2019 12:18

  Het hotel ziet er aanvankelijk gastvrij en welkom uit, maar blijkt vervolgens een verschrikkelijke plaats te zijn waar men nooit meer echt uit kan vertrekken, ook al kan men er wel uitchecken. De tekst van het lied gaat over een vermoeide reiziger die de nacht doorbrengt in een luxehotel.

 • Domingo 18.10.2019 12:09

  Niet alleen bevat het album in het met Mike Campbell van Tom Petty's Heartbreakers geschreven The Boys Of Summer een briljante hitsingle, de tweede helft van Building The Perfect Beast baart bovendien opzien door de gewaagde combinatie van soul-achtige patronen en een door synthesizers en computers gestuurde instrumentatie. Anderen bekeken ook.

 • Maika 19.10.2019 10:06

  Site activity. De groep besluit de reĆ¼nie financieel verder uit te melken met een nieuwe tournee, die haar in de zomer van '96 ook naar de Rotterdamse Kuip brengt.