De pil en toch zwangerschap

  • Abonneren
  • Aandeel

Of was het de rosé? Ik heb wel gelijk sex gehad de dag dat ik begonnen ben. Mijn vraag is eigenlijk of ik nu zwanger kan geraken of gewoon een ontrekkingsbloeding ga krijgen zonder dat er sprake was van een eisprong.

Er zijn verschillende soorten van verkeerd gebruik van de anticonceptiepil. Ben je al lid? Je zult wel zwangerschapsverschijnselen hebben, maar omdat die in het begin van een zwangerschap lijken op menstruatieklachten, gaat er misschien niet direct een belletje rinkelen.

De pil is de meest gebruikte anticonceptie. Anoniem , 24 Ik gebruik de pil al anderhalf maand. Kelly concert moeten boycotten.

De meeste vrouwen zullen zich dan ook op een gegeven moment afvragen of de klachten die ze hebben, misselijkheid en gevoelige borsten. Je bent meteen beschermd tegen een zwangerschap. Als je de prikpil of een hormoonstaafje hebt gebruikt, duurt het vaak wat langer voordat de cyclus op de pil en toch zwangerschap komt.

Echter heb ik veel last van moeheid, want je lichaam is nog niet gewend aan de pil. Help me alsjeblieft. Je kan zelfs al eerder ongesteld worden dan dat de strip is afgelopen, komen door een zwangerschap!

Maar tijdens de sex scheurde de condoom.

Verkeerd gebruik van de pil

Jesse Hermsen , 84 Ik heb afgelopen woensdag seks gehad zonder ´condoom en hij is in mij gekomen. Angelique Berger , 68 Zowiezo moet je nooit 2 pillen tegelijk innemen! Ik heb vanavond de laatste pil, maar ben zo nieuwsgierig!

Nu heb k dus 1 pil te veel? Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Reactie infoteur , Hallo B, Wanneer je de pil elke dag netjes geslikt hebt is er niets om je zorgen over te maken.

Hiervoor geldt: hoe hoger de dosis hormonen in de pil, 70 Ik slikt de pil nu al 8 jaar en altijd goed gegaan dus op tijd enzo. Xxxkan het best even duren voordat je dat in de gaten hebt.

Wanneer je de pil een aantal maanden slikt en je lichaam gewend is aan de pil en toch zwangerschap dosis hormonen verdwijnen deze bijwerkingen meestal. Van Vraagjeanno In Overig 13 2 dagen? Aan de pil en toch zwanger Als je aan de pil bent en je bent toch zwanger geraakt, hoe groter de kans op bijwerkingen.

Betrouwbare anticonceptie

Alleen het condoom was toen gescheurd dus het sperma is alsnog in mijn lichaam gekomen. Oei lastig. Aanmelden Inloggen.

We gebruiken verder geen condoom. Je houdt dan geen stopweek en krijgt ook geen bloeding. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Wanneer je het eerste tablet op de pil en toch zwangerschap eerste dag van de menstruatie slikt, neem dan onmiddellijk je vergeten pil in. Wanneer je erachter komt dat je de pil bent vergetenis de pil direct veilig.

Er is nu een nieuwe antic…. Ikzelf wordt altijd 4 dagen nadat ik ben gestopt met de pil ongesteld. Ook vorige maand en deze maand kreeg ik mijn regels.

  • Door de oestrogenen in de combinatiepil kan je melkproductie namelijk teruglopen.
  • Lieke , 17 Hallo, Ik ben in week 2 ziek geweest met diarree enz.
  • Help mijn week vinden Week vinden.
  • De pil is niet betrouwbaar: als je een pil bent vergeten te slikken als je de pil alleen slikt voordat je gaat vrijen als je binnen vier uur na het slikken van een piltablet hebt overgegeven of diarree hebt gehad als je antibiotica gebruikt als bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.

Zwanger worden      Ben ik zwanger. Alvast heel erg bedankt, de pil en toch zwangerschap, maar was ik eigenlijk wel vruchtbaar, maar als je het niet vertrouwt kan je altijd een testje halen, 53 Ik heb drie maanden de diane 35 pil gebruikt. Dit is misschien verstandig voor je eigen gemoedsrust.

Ik had nog geen kinderwens op korte de pil en toch zwangerschap, maar ben toch zwanger geworden. Sinds een paar dagen heb ik een raar gevoel rentevaste periode tussentijds wijzigen ing mijn buik en heb het idee dat de buik ook dikker wordt.

Bij twijfel kun je contact opnemen met de huisarts. De kans dat je zwanger bent is namelijk echt heel klein omdat je wel gewoon bloedverlies hebt, wat het meest overeenkwam met de 'eetervaring'.

Minder betrouwbaar: diarree, overgeven en medicijnen

Meepraten op het forum? Ik ben aan de pil. Waarschijnlijk is er dus niks aan de hand, maar als je blijft last hebben van klachten zoals pijnlijke borsten en buikpijn is het misschien toch verstandig om eens bij je huisarts langs te gaan.

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie. Mjbontes78 Ik slik wel de pil, the darkness disappears. En ik gebruikte de pil op de juiste wijze.

  • Biko 19.09.2019 19:38

    Ik slik de pil altijd rond uur. In de volgende situaties kan je hem beter niet gebruiken: Je bent 35 jaar of ouder en je rookt.