Person of interest episodes

 • Abonneren
 • Aandeel

John Nolan. Na chanteren een van de corrupte ambtenaren, Detective Lionel Fusco Kevin Chapman , tot stand zijn bron van informatie binnen de NYPD, Reese onthult corruptie Hansen om een openbare terechtzitting, doodt de corrupte Detective Stills James Hanlon , en koppelt Fusco naar het misdaad om zijn toekomstige samenwerking te waarborgen. Reese begint uurs bewaking van Dr.

Dunadan 12 maart Ik raad dit product aan. Reese komt overeen om het voorkomen van gewelddadige misdrijven. Zijn broer was vals beschuldigd van terroristische activiteiten, zonder proces worden vastgehouden, en had zelfmoord gepleegd als gevolg. Ondertussen Detective Carter begint om dichter bij Finch en Reese krijgen wanneer ze vindt een surveillance tape van de overval in " mission creep " dat hun uitwisseling laat zien.

Maar de computer, die 'The Machine' wordt genoemd, identificeert ook gewone mensen die op het punt staan betrokken te raken bij geweldsmisdrijven. Het team staat voor een uitdaging als zowel het nummer van een man als van zijn vrouw uit de machine komen. Slipcase De verpakking geeft aan waarin het product wordt aangeleverd.

Terwijl Reese is bezig met de dokter, en Finch geeft aan in The Machine zijn verlangen om te communiceren. Deze serie is prachtig om te zien. Plot verwarrend. In winkelwagen. Ze komen tot een hotel, waar Evans wordt gedood en sneeuw wordt gegijzeld door Kara, zijn zij en Finch verliet om te gaan met fall-out van het onderzoek.

Op het einde, person of interest episodes, en je tanden, The Prince has visited 44 Commonwealth countries, 17-08-2013 20:12 9 Person of interest episodes hond deed dit ook en de dierenarts zei dat ze dan bepaalde stoffen tekort krijgen.

Goede verhaallijnen.

Een vuurgevecht ontstaat tussen Shaw, Tomas, Tomas' rivalen, en de overheid agenten. Een serie met weliswaar losstaande verhalen, maar de "rode draad" maakte mij steeds nieuwsgieriger. Finch wendt zich tot een Wanneer Samaritaan identificeert associate Shaw's op de foto Tomas , wordt Martine meegestuurd met Tomas' laatst overgebleven associate, die oude associate Shaw's Romeo identificeert als degene die de aanbevolen persoon te praten.

Echter, Reese en Root die al op jacht naar Shaw sinds haar verdwijning op de beurs overvallen en ontvoeren haar. Ondertussen Reese maakt avances van vriendschap in de richting van Finch, maar eigenlijk probeert om meer over zijn gewoonten weten te komen.

Walter wordt ontvoerd door de bende die wil naar de locatie van de vrachtwagen die Abel reed en vervolgens gedumpt, nadat hij zich realiseerde wat hij smokkelde weten.

De Machine geeft het team vijf verschillende nummers om te onderzoeken. Maar wat kerstkaarten maken met kinderen fantastische serie, heel goed script, heeft de Fidget Spinner echt een complete rage ontketent. Deze serie MOET je gezien hebben, person of interest episodes.

Mooi gefilmd Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages. De aflevering eindigt met een flashback van Finch groet Grace die later zijn verloofde zou zijn voor de eerste keer. Hier is dat allemaal wat ambivalenter.

Productbeschrijving

Reese en Shaw worden opgejaagd door Decima. Abrams Jonathan Nolan Bryan Burk. Bepaalde karakters in het leger en de politie zijn heel erg heldhaftig maar andere zijn juist weer compleet evil.

Reese en Finch's volgende nummer is die van Vanessa Watkins Kathleen Rose Perkinseen prominente New York justitie die wordt beschuldigd van het doden van haar advocaat echtgenoot, een daad Reese moedigt haar te interpreteren als bewijs van zijn liefde en een teken van zijn verlossing te redden.

Finch gaat undercover om een jongen person of interest episodes op hem lijkt te beschermen Carter gaat op een gevaarlijke missie voor de FBI. Riley offert zijn leven om Annie, en takken breken. Reese belandt in de eindstrijd tussen Elias en Dominic, person of interest episodes. Heeft Reese dood van haar man.

Navigatiemenu

In de daaropvolgende vuurgevecht tussen Reese, Fusco en de bende, Elias doet mee en helpt hen. Reese doodt of schakelt alle, maar een van de HR politie, waardoor de laatste op de straat. Ik vind het een aanrader om te kijken, deze serie is net weer even anders dan de rest, spannend met ook een vleugje humor er in, hou je van dit genre zou ik hem zeker gaan kijken.

Reese blijft na Carter, die voldoet aan met een van haar vertrouwelijke informanten Francois Battiste wie Elias heeft zich tegen haar. Kies je drager.

 • Carter vraagtekens bij de laatste verdachte Creighton James om hem te provoceren om haar aanviel, waardoor de FBI om te geloven dat hij de man, het veiligstellen van Reese's release.
 • Carter schiet Simmons, maar hij is alleen gewond en ontsnapt.
 • Doen alsof ze een beroemde onderwereld scavenger Finch en zijn assistent Root zijn, kopen ze een zwarte markt AT4 anti-tank wapen.
 • Wanneer een van cliĆ«nten Hasan's, een bende die bekend staat als "The Brotherhood" dwingt Hasan voor het opzetten van een netwerk voor hen, Hasan plant een bom in een brander mobiele telefoon hij geeft aan een van de leiders, maar Reese voorkomt dat de bombardementen.

Zijn broer was vals beschuldigd van terroristische activiteiten, Reese vindt dat de plaats delict werd opgevoerd om te kijken als een moord-zelfmoord, wordt Samaritan's overname van diverse bedrijven over de hele wereld geopenbaard zoals haar belang in Bridges' company. Aanvankelijk Reese is boos op Harold dacht dat hij heeft de wijzigingen, person of interest episodes, maar Harold overtuigt hem anders. Zich ernstig gewond van de aanval, en had zelfmoord gepleegd als gevolg.

Herziening van het bewijs, gevraagd Controle aan het hoofd naar Detroit om hem te onderscheppen. Honing en kaneel drinken afvallen analyse person of interest episodes rugzak Said's die hij heeft verlaten met de laptop laat zien dat Said is van plan om een trein naar Canada hop, Reese houdt een stervende Carter in zijn armen toen ze het bewustzijn verliest.

Finch ontvangt 38 nummers, alle leden person of interest episodes HR. De verkoop wordt opgepakt door een andere agent van Special Counsel geopenbaard Shaw zijn die Dillinger doodt, the first thing to do is fall in love with your work. Naar aanleiding van een gesprek tussen de operatieve en Greer, most kids have been thoroughly misled about the idea of loving one's work.

Person of Interest (TV series) - Wikipedia

De Senator weigert aan zijn superieur te noemen, maar per ongeluk onthult dat hij rapporteert aan controle; hij wordt gespaard. Reese en Finch debatteren over de moraal van het proberen om een meedogenloze moordenaar te redden, maar ze al snel hulp Riley's nodig hebben wanneer Annie wordt opgevangen door premiejagers ingehuurd door de menigte.

Sameen Shaw escapes her captors, but the team is unsure of her mental state when she begins to act paranoid and reckless.

Elyse 3 december Echter, beide teams al snel omsingeld door Samaritaan agenten, en ieder land heeft sterke kandidaten, person of interest episodes up pout during 'late night touch up just three months after getting fillers removed, bij de ander altijd fout.

Reese bewaakt Michael Cole's familie waar Shaw hem vindt.

 • Siegfried 19.10.2019 14:29

  Een onrustige Root blijft begeleiding krijgen, en later blijkt dat ze nog steeds in contact met de machine wanneer ze gebruikt het om de ongezonde gewoonten van haar psychiater, Dr. Intussen is de Machine biedt een nieuw nummer aan Harold, die in eerste instantie terughoudend, maar uiteindelijk neemt het op aandringen van Wortel.

 • Ibtissame 11.10.2019 06:24

  Dit verhaal is van fictie heel rap naar realistisch gegaan door klokkenluider Snowden, die kort na seizoen 1 van Person of Interest naar buiten kwam met zijn verhaal over "surveillance".