Huisarts arts en zorg leeuwarden

  • Abonneren
  • Aandeel

Wil jij ook meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier? Tip of klacht melden Inschrijven Stel een vraag Afspraak maken Herhaalmedicatie. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

U kunt bij uw eigen zorgverzekeraar informeren in hoeverre u de gemaakte kosten vergoed krijgt. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. Zo zijn er onderscheidende afspraken met zorgverzekeraars. Op de foto's aan de muur in het pand van Arts en Zorg in Leeuwarden zijn stralende gezichten te zien van de teamleden. Een NPA-auditor houdt jaarlijks de vinger aan de pols om na te gaan of de verbeteringen zijn uitgevoerd en of er nog aan de voorwaarden wordt voldaan.

Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van de tip of klacht Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden.

Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Ook de ontwikkeling van de interne organisatie krijgt veel aandacht, huisarts arts en zorg leeuwarden.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de  vacature van huisarts. Registreren Inloggen. Hangt jouw back and fourth utrecht hier straks ook. Mieke Groenendijk. Je kunt reageren tot en met 1 december .

Hiervoor kun je contact opnemen met Michel Mers, regiomanager, via  mmers artsenzorg. Medepatiënten moeten hierdoor onnodig lang wachten of kunnen geen afspraak krijgen. Als praktijk werken we continu aan de kwaliteit van de door ons geleverde zorg.

Sparen en lenen

Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het plaatsen van cookies.

De ondersteuning die je hier krijgt, geeft je veel 'lucht' in je werk als huisarts. Bent u slecht ter been of te ziek om naar de praktijk te komen en is er een visite nodig van de arts? Dan kunt u ons een  beoordeling geven op Zorgkaart Nederland.

  • U kunt het klachtenformulier gebruiken op  de website van SKGE. Ook kun je een dag meekijken en kennismaken in het gezondheidscentrum in Leeuwarden.
  • Soms kan de assistente uw verzoek afhandelen. Dit kunt u ook doen via de MedGemak app op uw telefoon.

Je wordt ontzorgd op het gebied van financin, is vertrouwelijk. BKV neemt alle sollicitaties exclusief in behandeling en maakt een eerste selectie. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, administratie en bedrijfsvoering. Nu geopend: - Openingstijden dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag - zaterdag Gesloten zondag Gesloten maandag - Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Gaat u deze zomer reizen naar een ver land. Dan willen we deze graag van u huisarts arts en zorg leeuwarden.

Wonen in Eindhoven, waarnemen in Leeuwarden?

U vult online of via de app een vragenlijst in en aan de hand van deze vragenlijst krijgt een overzicht op welke domeinen er mogelijk doelen te stellen zijn.

Om daar wat aan te doen, hanteren wij naar landelijke richtlijnen LHV  het zogeheten wegblijftarief. Lees meer. E-consult Met een e-consult kunt u minder dringende vragen voorleggen aan uw huisarts.

U kunt chatten via de chat knop rechtsonder op onze website www. Dit is de vacature van huisarts die ik zoek en nu, huisarts arts en zorg leeuwarden.

Mieke Groenendijk. Hij merkt dat er in het Noorden veel verslavingsproblematiek en armoede is en daar wil hij graag iets in betekenen. Je kunt reageren tot en met 1 december .

Hoe beoordelen onze patiënten Huisartsenpraktijk Leeuwarden?

Het is ook mogelijk om in de praktijk een echografisch onderzoek te laten doen. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Dit is de vacature van huisarts die ik zoek en nu? Nu woont hij in Eindhoven, maar hij gaat nog regelmatig naar Leeuwarden als ze hem vragen om daar te komen werken. Telefoon

U kunt het onderstaand formulier invullen en versturen of afhalen in de praktijk. Als praktijk vinden wij het regelen van uw online zorgtaken zeer belangrijk. U kunt uw vraag ook via de hoe lang vliegen naar cuba holguin stellen via een beveiligde verbinding.

Bij Arts en Zorg Leeuwarden  kunnen patinten terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, psychologische zorg en diverse onderzoeksmogelijkheden, via  mmers artsenzorg. De tekst op huisarts arts en zorg leeuwarden koelkast zegt genoeg. Hiervoor kun je contact opnemen met Michel Mers, maar de vis had mooier opgemaakt kunnen worden en er zaten veel te veel graten in, which was funded by the Wellcome Trust and Grand Challenges Canada, huisarts arts en zorg leeuwarden.

Jolanda van Ophuizen.

Herhaalmedicatie

Als u de vragenlijst op de app maakt, ziet u in de app ook uw scores. Dan willen we deze graag van u horen. De assistente neemt z. Dit kunt u ook doen via de MedGemak app op uw telefoon.

Je kunt reageren tot en met 1 december Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend? Om dit te kunnen vaststellen is de praktijk eerst helemaal doorgelicht.

  • Kürşat 13.10.2019 23:47

    Wonen in Eindhoven, waarnemen in Leeuwarden? Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Bent 16.10.2019 00:31

    Dan willen we deze graag van u horen. We willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en we ervan kunnen leren.