Australian cattle dog puppies for sale

  • Abonneren
  • Aandeel

Pups te koop. Wij staan klaar en inzetbaar

De bovenvacht is kort en grof, de ondervacht is kort en dik. Altijd   6. Merken en rubrieken in 'Kledij en schoenen'. Ouderdieren worden met zorg geselecteerd op zowel gezondheid, karakter als uiterlijk.

Australian Kelpie. Houd onze website dus zeker in de gaten. Diamond Heeler.

Het is stella e bike outlet dat de Australian Cattle Dog een werkhond is, die graag nieuwe dingen wil leren. Wij voeren het project geheel naar uw wensen uit. American Indian Dog?

Follow Us. Ik wens interessante aanbiedingen van partners van koopjeskrant te ontvangen via e-mail. Totale verbouwing renovatie onderhoud schilders stucadoors loodgieters tegelzetters behangers. Vraag nu onze gratis brochure aan.

Rood vlekkerige Australische veedrijvershonden moeten gelijkmatig vlekkerig over het hele lichaam met donkere markeringen op het hoofd zijn. Home » Info rassen » Australian Cattle Dog.

Australian Cattle Dog pups te koop

Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras? Dit ras is ook uitermate geschikt voor allerlei hondensporten, denk maar aan behendigheid of fly-ball. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.

Op aanvraag. Het eindresultaat was de veelzijdige Australian Cattle Dog.

Wij fokken met passie en bezieling met onze honden. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Onze missie is om rasspecifieke werkeigenschappen en karakter te behouden en verbeteren. De meeste Australian Cattle dogs zijn geboren met het agressief instinct. Onze honden hebben de gezondheidstesten - sociabiliteitstesten en minimaal brevet proef behaald.

Australian Cattle dogs hebben een neiging om agressief te zijn tegenover andere honden en ze zijn meestal niet geschikt voor kinderen. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. Zij zullen hun grondgebied willen verdedigen. From Bunyip Farm.

Dingo's Heide. Wij hebben een kleinschalige kennel in het Drentse Havelte. Zo lang u de hond intensief bezig laat zijn, zal hij u niet teleurstellen. Houd onze website dus zeker in de gaten. Van Linda's Hoeve.

Meer suggesties

Daar gebruikte men geïmporteerde Britse honden om het vee te drijven, maar die bleken niet sterk genoeg voor de wilde koeien en het ruwe klimaat. Houd onze website dus zeker in de gaten. Alle raszuivere Australian Cattle dogs moeten een witte markering op hun voorhoofd vertonen.

Een week   2.

Het zijn compacte werkende hond met uitzonderlijke conditie en uithoudingsvermogen. Wij voeren het project geheel naar uw wensen uit. Mooie bleu Heeler Australian Cattle dog reu ter dekking Mooie donkere gezonde cattle dog reu staat ter dekking. Onze honden hebben de gezondheidstesten - sociabiliteitstesten en minimaal brevet proef behaald. Vraag nu onze gratis brochure aan. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je australian cattle dog puppies for sale gratis advertentie plaatsen.

Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen?

Belgisch fokker van:

De pups groeien op in huislijke kring en worden ook gesocialiseerd naar situaties buiten. Verfijn je zoekopdracht Trefwoord. Kijk dan bij de Australian Cattle Dog rasbeschrijving. Wij hebben met de Australian Cattledog het ras gevonden dat echt bij ons past.

Borstelen met een stevige borstel en baden alleen als het noodzakelijk is, zijn voldoende. Gisteren   0. Merken en rubrieken in 'Beauty en wellness'     Huis en tuin topqueries.

  • Naömi 19.10.2019 19:58

    Zakelijk adverteren Veelgestelde vragen Veilig handelen Jannonce. Australische Cattle dog nr.

  • Sümeyya 20.10.2019 01:50

    Mocht uw teef toch leeg blijven, bent u de volgende loopsheid welkom binnen de zelfde prijs. Smienk trapliften heeft altijd vele trapliften op voorraad van alle voorkomende topmerken.