Rtl late night gemist the voice

 • Abonneren
 • Aandeel

Met in deze uitzending: -Arie Boomsma trekt rond met bekeerde moslima's. Van Der Vorst Ziet Sterren.

John van den Heuvel zit vandaag 25 jaar in het vak. De dj's van 3FM praten over hun jarig bestaan. Soullegende Dionne Warwick vertelt over haar nicht Whitney Houston, Bobbi Kristina en ze vertelt over haar faillisement. Aanraders Op TV. Filemon Wesselink praat over het onderzoek naar het fenomeen roem. Samenvatting Burnley - Liverpool Premier League.

RTL Weer? Niemand had verwac Nieuw: Zorg uit handen. Nieuw: Sterren op het Doek. Cookies Gids.

Nieuw: Sterren op het Doek. Met in deze uitzending: -Matt Stopera beleefde een bizarre zoektocht naar zijn iPhone. Met in deze uitzending: -Beau en Jeroen over de nationale IQ-test.

Twan Huys Watchlist. Boer zoekt Vrouw: voorstellen nieuwe boeren. Helen Macdonald over haar boek 'De H is van havik'. Ruben Annink zingt Ga maar door. Patricia van Haastrecht wist de finale van The Voice of Holland niet te winnen, maar ze staat te trappelen om verder te gaan in de muziekwereld.

 • The Voice of Holland Watchlist. Terug: Voor de rechter.
 • Volgens Ylva Poelman kunnen we leren van de natuur.

Met in deze uitzending: -Leo Blokhuis brengt kerstgevoel in theater. Zomergasten: Ivo van Hove. Topfotograaf Rutger Geerling zet wereldwijd de beste dj's op foto's? Met in deze uitzending: -Ruud de Wild ontvangt Oeuvre Award. Presentator verslaat Nia Weijers en Kees van Amstel in finale. Ze zijn dit jaar, samen met Kraantje Pappie, of je nu Duits. Nieuw: Ver Van Huis.

RTL Late Night

Liesbeth Kamerling vertelt in documentaire emotioneel over Antoine. Van Nolan's Inception tot classic Dirty Dancing. Met in deze uitzending: -Peter R. Nieuw: Expeditie Robinson

Luuk viert samen met 'GTST' hun jarig bestaan. Humberto Random things to draw wheel en zijn dochter Julia maken muziekprogramma. De hele uitzending kan je hier bekijken. Danny de Munk is nog lang niet klaar Al jaren is hij bekend binnen de film- muziek- n musicalwereld. Twee jongens waren op jonge leeftijd bevriend met de King of Pop en ze doen in de documentaire een boekje rtl late night gemist the voice.

Alzheimer-onderzoekers Wiesje van der Flier .

RTL4 stopt met

Henk Poort zingt Wees zuinig op m'n meissie. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies.

Nieuw: Ver Van Huis. Hardwell praat over zijn bewogen carrière. Documentair portret.

 • Ze vangen op hun zorgboerderij op hun eigen manier dementes ouderen op.
 • Volgens Ylva Poelman kunnen we leren van de natuur.
 • Schitterend relatiedrama 45 Years op tv.
 • Met in deze uitzending: -Michael van Praag brengt Willem Ruis op de planken.

Nieuw: Ver Van Huis? Nieuw: Ons Huis Vol Spullen. Zomergasten: Ivo rtl late night gemist the voice Hove. Emma Heesters zingt Liefde voor altijd.

Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom geeft een spoedcursus disco classics. Nieuwe films en series op Netflix in september Boer zoekt vrouw begint met voorstelrondje van de boeren. Met in deze uitzending: -Kirsten Westrik is het nieuwe gezicht van het AT5 Nieuws en treedt daarmee in de voetsporen van haar zus, Merel.

Vernieuwt met Twan Huys van start

John van den Heuvel zit vandaag 25 jaar in het vak. Patricia van Haastrecht over de finale van The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:. Ruud Feltkamp doet live verslag van het

Nieuw: The Repair Shop! Met in deze uitzending: -Romy Monteiro praat over de zware periode die ze vorig jaar meemaakte.

Populaire uitzendingen van deze week op RTL 4.

 • Bryant 11.10.2019 21:15

  Marijke Lau praat over haar overleden man, Thé Lau. Hij bespreekt iedere vrijdag het medianieuws in 'De Week van Igmar', met deze week een flinke dosis sentiment: Sesamstraat, een nieuwe Pokémon-film, eindelijk weer drie Nederlandse nummers bovenaan in de Top 40 en de klassieker Frank Visser Doet Uitspraak.

 • Gerbrand 13.10.2019 21:20

  Tim Akkerman zingt Dear Mr. Actuele video's Meer actuele video's ».