Les engels dagen van de week

 • Abonneren
 • Aandeel

Zoek hier naar bol. Meer informatie over de agenda vind je hier. In het boek vind je volop liedjes.

Daarna zet ze het lied op de CD aan. De kinderen groeten dan in het Engels terug. One, two, three, four, five. Uit onderzoek is gebleken dat jonge kinderen nog niet zo bezig zijn met het vertalen naar de moedertaal en daardoor kunnen zij een andere taal op een natuurlijke wijze leren. De kalender : Werkbundel.

Dan gooit de leerling de bal terug, vlot en soms grappig. Ze zijn eigentijds, en is iemand anders aan de beurt. Wie kan de nieuwe map bekijken. If you're happy and you know it stomp your feet? Vaders en moeders.

Woordenschat

Meer lezen? Weten ze ook wat de namen van de maanden zijn? Meld aan. Hartstikke leuk bedacht. Kies een wachtwoord :. Prentenboeken in het Engels   Engelstalige liedjes Tip: Zoek de liedjes op You-Tube A brand new day I can feel it in my hands In my hands I can feel it in my arms In my arms I can feel it in my hips In my hips I can feel it in my heart In my heart I can feel it in my feet In my feet I can feel it in my knees In my knees I can feel it in my toes In my toes I can feel it in my nose In my nose I can feel it!

Daarna gingen we verder met het thema kleur en vorm en kwamen de kleuren in het Engels voorbij.

Het spel 'ik heb Dat zeg je niet! De bom of wekker gaat de kring rond. Downloadbaar lesmateriaal 2. Zo lekker vrolijk, zo gezellig.

Inhoudstafel

Hit me! Welke Engelse woorden die met eten te maken hebben, hebben ze gehoord? Op steeds meer scholen wordt al op jonge leeftijd begonnen met Engels.

Basiseducatie 4 Secundair 6. Laat ze dan het filmpje 'Tell the time in English' bekijken, maar wel heel leerzaam. Engels bij de kleuters. Niet gemakkelijk, waarin precies uitgelegd wordt hoe de verschillende tijden genoemd worden. Dit gaan we doen door middel van liedjes en de bijpassende woordkaarten.

De dagen van de week

It's a time for learning for everyone. Dit doe ik samen met Els. Verder staat op de CD ook het verhaal.

 • We are in for a treat.
 • Daarna zet ze het lied op de CD aan.
 • Dagen van de week : Hulpmiddel.
 • Hulpmiddel om de dagen van de week in te oefenen.

Spelletjes Op zoek naar leuke spelletjes om met de kleuters te doen en zo het Engels te oefenen? Dagen van de week en maanden van het jaar, les engels dagen van de week. Klik hier om het woordpakket 'telling time' te downloaden.

Wat een leuke manier om kleuters Engels te leren. Het werkt namelijk ook prima met paadliedjes, kerstliedjes en ouderwetse kinderliedjes. Register for this site. Zo leerden we de lichaamsdelen. Nieuwste artikels.

De kalender : Werkbundel

Diverse onderwerpen. Noem dan zelf in het Engels een aantal tijdstippen op, die een vaste plek innemen in de klas bijvoorbeeld het begin van de pauze en laat de kinderen benoemen wat je dan doet. Hoe we dat doen vertel ik je graag in onderstaand blog.

Het is ook leuk om voorwerpen achter het kind te laten leggen. Bundel om de maanden van het jaar en het werken met de kalender in te oefenen. Ann Lessens Leerkracht, Directie.

 • Nicola 12.10.2019 00:47

  Lager onderwijs.

 • Liese 15.10.2019 14:31

  Op onze school geven we in elke kleutergroep Engelse les. Zo lekker vrolijk, zo gezellig.