Spa wellness weesp adres

  • Abonneren
  • Aandeel

Spa Weesp is een kleinschalig opgezet saunacomplex maar desalniettemin niet minder druk. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen? Op zich een prima sauna, maar de wat een slechte bediening in het restaurant.

Linda 1 mei Maar dat restaurant is verre van goed. Het terras is gemaakt van steigerhout, het is schoon maar als het hout nat wordt is het veel te glad, er staat dan ook een briefje bij het terras dat het er glad kan zijn. Zeker hygiƫne en de controle daarop zou toch op de 1ste plaats moeten staan, naast het zeer a-sociale gedrag van sommigen. Na een keurige ontvangst bij de entree eenmaal binnen een heerlijke dag gehad.

Glibberige vloer overal dus.

Paar specifieke puntjes los van de drukte: - De deur naar het caldarium is weggehaald. De stoomcabine bij de Hammam stonk echt heel erg, evenals de Hammam zelf? Met vele wisselingen tot gevolg. Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken op onze website. Het broodje met boter kreeg ik ongeveer een half uur later dan de salade, spa wellness weesp adres, echt vreemd. Dit riekt naar oplichting.

Wil je niets missen?

Er worden geen bestellingen aan de tafels opgenomen, dan tenminste niet binnen 20 minuten, daarom bestel ik direct aan de bar bij de aardige barjongen een maaltijd salade en een vruchtensap. Alleen modder! Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen? Had geboekt in de ochtend voor klankschaalsessie, die bleek alleen in de middag te worden gedaan, dus kon weer naar huis, maar geld terug krijgen, ho maar.

Wij doen ons uiterste best om je zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien!

Laurine 14 juni Staat je vraag er niet tussen. Helaas houdt het hier op. Keurige nette sauna die ik zeker kan aanraden, spa wellness weesp adres. Bij doorvragen wisten ze nog te vertellen dat wij maar bij Dagje wellness moesten zijn, maar deze sauna is wel de incasseerder.

Bij navraag bleek die in de oven te zitten en kon nog wel even duren.

Zentember Dagentree

Echter, wij raden onze gasten wel aan om tijdig vooraf te reserveren. Ze hebben echt goed geinvesteerd.

Enige minpunt vond ik de vrij krappe verkleedruimten, met veel lockers, weinig stoelen en banken en weinig ruimte als je met drie mensen of meer tegelijk omkleedt. Veel te veel geluidsoverlast zelfs in de relaxruimte hoor ik de geluiden van het restaurant en de druk bewandelde krakende trap.

Spa wellness weesp adres door judith de Lange op Hier moet je een keertje zijn geweest. Personeel aardig. In de sauna bijvoorbeeld elysium, zwaluwhoeve en soesterberg gaat dat prima en kom ik heerlijk tot rust.

De bijbehorende appeltaart met slagroom, liet op zich wachten. Eten goed maar dan betaal je ook wel wat. Dus bedenk goed wanneer je naar deze heerlijke sauna gaat. Zwembad koud, tegels die er af vallen het is al een tijd zo, like at home, PowerPoint, ook niet naar studenten toe.

Creating better environments

Hier werd duidelijk ook niet schoongemaakt. Voor mij zijn dit onacceptabele misleidende praktijken die keihard afgestraft dienen te worden. Mystery 8 september Hopelijk gaan ze deze keus herzien. Het was heel erg druk, wat ik niet eerder meemaakte op een doordeweekse dag overdag.

  • Een half uur gewacht voor de opgieting die overigens niet warm was.
  • Sinds dat ze geopend zijn is er volgens mij niets meer aan onderhoud gedaan; -De stoeltjes in de kleedruimte waren aangevreten door het vocht.
  • Op de capaciteit van het aantal mensen op de beschikbare douches is ook niet echt gerekend, overigens is een water tap punt ook altijd wel fijn gezien je veel vocht verliest.
  • Is deze plek of activiteit geschikt voor kleine groepen minder dan vier?

Cookies bevatten geen persoonsgegevens. Theo van Rijswijk 14 augustus Johan 15 september Daar gaat mijn peperdure badjas en het boek dat ik aan het lezen was. In een sauna zaten zelfs vliegen. De sauna is ongeveer 15 km.

We waren blij dat spa wellness weesp adres zon scheen en we konden zonnen anders waren we met 2 uur al wel weg geweest.

Wat reizigers zeggen

Stoomcabine heel erg klein met een verdwaald sliertje stoom. Bij de ontvangst balie wordt je keurig ontvangen door een jonge gastvrouw. Droog bakje sla bij het hoofdgerecht, een hamburger patat voor 20 euro!

Op de kaart staat aangegeven dat bij amuses, hoofdgerechten en salades frieten als supplement besteld kunnen worden. Er is veel doorkijk van binnen naar buiten en andersom. Jay 24 mei. Nou daar is geen stukje avocado in die bruine derrie te vinden.