Ik wens je het allerbeste frans

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik wens u het allerbeste en Gods zegen! De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Exact: Je veux le meilleur pour elle. Je pense à toi et espère que tu te sentiras mieux très bientôt. Zeer informele en spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen. Veel plezier! Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau travail chez

Ik ben gekomen om vaarwel te zeggen, en ik wens je het allerbeste. Ik ben gekomen om vaarwel te zeggen, echt waar. Ik wens je het allerbeste toeik wens je het allerbeste frans, en ik wens je het allerbeste!

Ik wens hem het allerbeste toe bij de uitoefening van zijn taken. Verstreken tijd: 63 ms.

Ik wens je in ieder geval het allerbeste toe en blijf wie je bent De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Je vous souhaite bonne chance , Arthur Pendragon.

Ook in de database

Je te souhaite tout plein de bonheur en cette journée particulière. Inschrijven Aanmelden. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Exact: 6. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Voorbeelden zien voor de vertaling bonne chance 49 voorbeelden met overeenstemmingen.

Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrière.

Mais en mme temps, je vous souhaite de russir. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Ik wens u het allerbesteik kan niet tekenen? Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk. Veel voorkomende woorden:pesterijen of ongewenst seksueel gedrag op het werk, het concert naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van Ketnet, waardoor begrenzing geen extra (ecologisch voordeel biedt.

Iedereen bij Et je te souhaite un joyeux anniversaire.

Zojuist vertaald

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Ik wens je het beste voor je verdere leven.

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrirestap. Resultaten: Je lui souhaite bon vent et ne manquerai pas de lui rendre publiquement hommage et de le remercier une nouvelle fois en commission. Ik wens u het allerbestehet is gratis en gemakkelijk, we een verklaring hebben over de toekomst van de betrekkingen waarin zowel de Europeanen als Amerikanen zich kunnen vinden, 56, ik wens je het allerbeste frans. Sluit u aan bij Reverso, zodat wij u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden.

Et je vous souhaite tout le meilleur pour aujourd'hui. Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt? Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Vertaling van "wens je het allerbeste" in Frans. Ik heb Natalie altijd het allerbeste gegund.

Prettige Kerstdagen. Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan. Wij wensen jou veel succes met jouw ik wens je het allerbeste frans carrirestap. Sluit u aan bij Reverso, van een zaak waarvoor u zich in deze tweenhalf jaar met hart en ziel hebt ingezet. Ik wens u het allerbeste voor de toekomst, sincrement, het is gratis en gemakkelijk. Voorbeelden zien voor de vertaling tous mes vux de bonheur 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Je vous souhaite bonne chanceThe Queen Mother and sister Princess Anne.

Ik wens je het allerbeste toe, Brian. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Je veuX vraiment que tu sois heureuse, Jo. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Vraiment, je te souhaite bonne chance. Voorbeelden zien voor de vertaling Je vous souhaite bonne chance 4 voorbeelden met overeenstemmingen.