Google nexus tablet factory reset

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze pagina is onderdeel van het 'Tablet tips en trucs' overzicht. Ik heb de Android tablet van mijn zoon weten te resetten met de knoppen.

Bij mijn tablet werkte de soft reset. Tip: Als u het wachtwoord van uw Google-account onlangs heeft gereset, wacht u 24 uur voordat u de fabrieksinstellingen terugzet. Heb een Prestigio tablet met Android 4. Meer informatie over:.

Weet iemand hoe ik dit weer goed kan krijgen? Hoor graag van iemand.. Tik op Accounts.

Kan iemand mij misschien vertellen hoe je het dan toch kan resetten. Ik heb een samsung galaxy 2 tablet, 7 inch. Goede avond wij hebben sinds kort een polaroid 4?

Mogelijk heb je daar hints of veiligheidsvragen opgegeven om het wachtwoord te herstellen. Rebecca op 17 februari Bij mij net zo, google nexus tablet factory reset.

 • Als ik in het recovery menu ben, werken mijn volume knoppen niet om naar boven en onder te navigeren… ook via het touch screen gaat dit niet. Normaal zou je daar met de volumeknoppen naar toe moeten kunnen scrollen.
 • Lukken beide methoden niet?

Soft reset

Wie O Wie weet hiervoor de oplossing. Soft reset - Methode 2   Vooral bij budget tablets kan deze tweede methode beter werken. Ik heb een tijdje geleden een cherry mobility tablet bij het kruidvat gekocht. Hoi, Ik heb precies hetzelfde probleem! Nu wil ik graag terug naar mijn vorige Android software.

 • Let op! Selecteer deze en als het goed is moet het toetsenbordje weer tevoorschijn komen.
 • Hoor het graag! Dit is enorm belangrijk ivm dit soort zaken.

Vaak is dit een klein  gaatje in de tablet, niet groter dan 1 millimeter, ik heb moederdag voor overleden moeder Samsung Galaxy Tab 2.

Google nexus tablet factory reset reset van je tablet is dan niet nodig. Maar kan er niets meer mee. Hij gaat niet meer aan ook niet met de soft reset en ook niet met de hard reset hij reageert helemaal nergens op ook niet als ik hem aan de lader leg en ook niet via de computer ben nu echt einde raad… kan iemand me helpen! Als ik het wil uitmaken dan moet ik power button steeds achter elkaar indrukken of soms iets langer dan normaal totdat het uitgaat?

Soft reset Android tablet

Leon Veraa op 25 augustus Bekijk alle tips Bekijk alle tablets. Hij blijft haken op het start scherm en ik heb geen idee hoe ik mijn tablet moet resetten.

Niets daarover in de handleiding!

H vd dobbelsteen op 24 augustus Esther op 11 maart Avi op 18 januari Deze dien je voor een seconde of 10 tot 15 in te drukken nadat de tablet lang is opgeladen.

Hij blijft op android staan. Veel dank, Bart Antwoorden.

Samsung Galaxy Note 10 Plus beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

Ga naar: 1. Iemand een idee? Vooral bij budget tablets kan deze tweede methode beter werken. Was nog binnen de garantie van 2 jaar. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Zowel soft als hard reset werkt niet. Ik heb van geprobeerd om op mijn Empire Elektronica M een manuele reset uit te voeren! Push power to confirm again 8. Hoi, mijn zoon heeft een Lenco cooltab met Android 4. Ik was google nexus tablet factory reset week de 3e met hetzelfde probleem en heb een nieuwe tablet gekregen van intertoys. Maar ik krijg mijn tablet mobii tegra Hallo Ik heb hier nog een tablet liggen en is bijna nooit gebruikt dit omdat sriracha saus albert heijn apps steeds uitvallen.

Leon Veraa op 7 februari Er komt alleen te staan: samsung galaxy tab 8. Hoe kan ik het op YES krijgen? Soms is een druk op de knop voldoende om de tablet opnieuw te laten opstarten.

Uw antwoord. Hoe kan ik een onyx p tablet resetten. Ronald op 22 december .

 • Barbara 20.10.2019 12:07

  Ik ben mijn inlogcode kwijt.

 • Enzio 13.10.2019 09:14

  Als ik het wil uitmaken dan moet ik power button steeds achter elkaar indrukken of soms iets langer dan normaal totdat het uitgaat. Daardoor is mijn tablet erg traag gaan werken.

 • Eray 17.10.2019 22:32

  Hier net hetzelfde probleem,zoon heeft tomtec tablet excellent 8,zijn papa heeft dit weekend geprobeerd zijn patrooncode te achterhalen,nu steeds melding van teveel pogingen,we moeten google account of gebruikersnaam en paswoord geven,hebben google account aangemaakt en dat lukte niet,dan maar proberen resetten maar ook dat lukt niet want we krijgen nooit geen menu scherm te zien.