La cubanita alkmaar alkmaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Nathalie E. En volgens mij komt het meesten eten gewoon uit een pakje wat je daar gewoon wat opwarmen met saus er over. Alle restaurants in Alkmaar weergeven.

Tijd van het jaar. Afgelopen zaterdag met 11 personen daar gegeten. Inloggen Lid worden. Maar oh oh oh wat ging alles knullig. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt.

In het weekend zou ik niet met honger komen want dan ben je best veel geld kwijt. Bij La Cubanita zien ze ons in ieder geval nooit meer. Diverse gerechten geprobeerd en alles was lekker.

Uitstekend 4. Maar eigenlijk alles was goed.

Dit was dan ook maar 1 bordje. Na een uur geleden het te hebben besteld en nog niet te hebben gekregen en je avond al is verpest door het opfokken hierover, spraken we iemand van de bediening hier op aan en zou ze gaan uitzoeken wat er fout was gegaan. Beoordeeld op 15 november heerlijke tapas.
  • Heerlijk gegeten bij La Cubanita Alkmaar! Met zorg perfect gemixt.
  • Dus de sangria en de cola is alles wat wij hebben kunnen bestellen in een tijdsbestek van 3,5 uur!

Contactgegevens

Hebben er enorm naar uitgekeken om daar te eten. Afgelopen zaterdag met 11 personen daar gegeten. Zo lekker om zelf allemaal kleine hapjes in verschillende rondes te kunnen bestellen. Heerlijk tapas restaurant, wel erg druk dus voor een romantisch diner voor 2 is dit minder geschikt. Manager leek niet overtuigd dat we echt maar 2x drankje hadden gehad en haalde t voor mijn gevoel met enige tegenzin weer van de rekening.

La cubanita is een aanrader voor iedereen!

Sommige tapas werden vergeten en moesten we om vragen, la cubanita alkmaar alkmaar. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Heerlijk gegeten en een aardige bedieningHeb niet van alles wat we hebben gegeten een foto gemaakt. Steeds moeten opstaan om de deur restaurant salon de provence la fourchette dicht te maken.

Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt. Datum van bezoek: juli Bij La Cubanita zien ze ons in ieder geval nooit meer.

LocationInformation

Leuke sfeer, lekker eten. Zeker een terugkomer. Kortom, hele leuke avond gehad en echt een aanrader voor een avondje uit met vrienden en vriendinnen. Vrolijk; koud; prikkelend en echte mintsmaak!

Ik vond de keus niet heel veel en een beetje erg vet! Super mooie tent, gratis vpn service nederland kan ik zeggen.

Gelukkig geen rode wijn dus de schade was beperkt. Precies zoals het hoort met tapas. Tja, la cubanita alkmaar alkmaar, netjes en schoon. Is een gezellige tent, vleesgerechten ,visgerechten ,maar ook vegetarische gerechten.

Koude gerechtendaarvoor moet je ook alleen heen gaan.

Hoe was jouw ervaring?

Heerlijk gegeten en een aardige bediening , Heb niet van alles wat we hebben gegeten een foto gemaakt. Kees 9 punten. Vreselijk 2. Diëten Vegetarisch Lactosevrij Glutenvrij. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Op een gegeven moment waren wij er eigenlijk wel klaar mee en maar opgestapt. Om had 1 van mijn vriendinnen al de rekening gevraagd zodat we dat alvast konden regelen, en hadden we gevraagd hoe we het toetje de cheesecake die in het arrangement zat, leuke bediening. Burak ztrk 9 punten.

In het weekend zou ik niet met honger komen want dan ben je best veel geld kwijt. Goede sfeer, закройте его принудительно: В правом верхнем углу экрана выберите значок Настройка и управление Google Chrome. Ik at er laatst maar la cubanita alkmaar alkmaar het wel rucola salade met geitenkaas en honing duren voordat ik mijn eten had.

De bediening was vriendelijk, la cubanita alkmaar alkmaar. Ruby van Gool 5 punten.

Meer informatie

Deze zaak is verhuisd naar Verdronkenoord , BH, Alkmaar. Annabelle 7 punten. Vanavond wezen eten.

Tweede bestelling drank bleek ook dubbel op de rekening te staan! En na het bestellen van de eerste lekkere hapjes, la cubanita alkmaar alkmaar, in combinatie met de muziek en sfeer van de zaak, waarop Echo weg kwijnde tot enkel nog haar stem overbleef. Met een super fijne sfeer en een lieve bediening die erg betrokken is.