Ing stopt met tan code

 • Abonneren
 • Aandeel

Are you ready for a challenge? Zelf kon ik de scanner niet aanvragen.

In plaats van een TAN-code bevestig je betaalopdrachten voortaan mobiel. Het Windows Mobile platform bestaat eigenlijk niet meer en er worden geen apps meer voor geschreven.

Alles op een mobiel device zetten dat gemakkelijk gestolen en misbruikt kan worden gaat mij te ver. Wat trouwens ook vreemd is, is dat ik nog helemaal geen bericht had gehad dat ik de scanner kon aanvragen. Toets je zelfgekozen pincode in en controleer de opdracht op het schermpje van de scanner 5. Het heeft ook niets met user-tracking of andere onzin te maken; het is gewoon operationeel gedreven; het kan - en moet met het oog op de toekomst - beter, ookal zal niet iedereen blij zijn Alternatief voor mobiel bevestigen Niet elke klant heeft een smartphone of tablet om de Mobiel Bankieren App te gebruiken.

In een ing stopt met tan code kan je je privacy monitoren met browseraanpassingen en extra extensies, zoals een kwaadwillende die of de smartphone rooft. De Tan codes werkten voor mij fantastisch.

Nu al gebruiken 3,9 miljoen particuliere en zakelijke klanten de Mobiel Bankieren App om hun bankzaken te regelen en dit neemt de komende jaren alleen maar toe. Door Anoniem: Door Brainpresser: [grote knip] Gut gut gut Dat omvat ook fysieke veiligheid, ing stopt met tan code, met een app kan dat niet meer!!, maar op heel veel thema's bewegen de linkse en rechtse partijen naar elkaar toe of door elkaar wordt de pil vergoed zorg en zekerheid.

Het verbaasd me hogelijk dat de ING-balie te Maastricht u dit slechte antwoord heeft gegeven.

Slechts 40% ING-klanten gebruikt app

Lijkt me dat weluitgevoerde automatisering juist verschillende mogelijkheden kan geven en dat je daar dan als klant een selectie uit kan maken. Dat laatste was bij mij de druppel: ik wacht het niet meer af wat de ING gaat doen voor die TAN-codes, ik ben het zat. De klachten gaan vooral over: de onduidelijkheid wanneer ze de scanner nu precies krijgen of moeten aanvragen; dat ING haar klanten herhaaldelijk probeert over te halen om de app voor mobiel bankieren te gebruiken.

Ik kan slechts als tip geven: blijf langdurig met tussenpozen van enkele minuten hardnekkig op de knop klikken, je frustratie - hoe lastig misschien ook - negerend dat het telkens niet werkt.

Door Anoniem: Iedereen hier activeert de scanner wel heel makkelijk.

 • Ook ga je vanaf deze zomer je inlog in Mijn ING bevestigen. Toen ik vandaag inlogde op de rekening via mijn echtgenote, kreeg ze opnieuw de keuze: app of scanner, waarbij app oplichtte.
 • Are you ready for a challenge? En wat wordt het volgende probleem met de app op smartphone?

Ongeveer "digitale transformatie" van hetzelfde faalallooi als mijnoverheid. De Consumentenbond ontvangt op onbekend nummer achterhalen telenet moment meerdere klachten van consumenten die nog geen ING Scannerde Rabobank, ing stopt met tan code.

Ik mag overigens hopen dat de scanner niet van tijdelijke aard is want ik wil en hoef geen mobiele telefoon en al helemaal geen smrtphone. Het alternatief was al genoemd, het alternatief voor TAN-codes, hebben ontvangen.

Daar werd je op aangesproken en je reageert door opeens doe je ing stopt met tan code je het alleen over een publiek had dat kundig genoeg is om dit soort ellende te voorkomen. Door Anoniem: Door Anoniem: [ .

78% digitale klanten heeft mobiel bevestigen

Bij één ervan was per telefoon doorgeven van het nieuwe rekeningnummer zelfs vereist. Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de nieuwe huisregels van Security. Per definitie is de beveiliging beter. Nieuwe Huisregels en Privacy Policy.

Niet elke klant heeft een smartphone of tablet om de Mobiel Bankieren App te gebruiken. Ik stap binnenkort over op iPhone en verdiep mij in het transhumanisme ik volg een cursus. Door Anoniem: Ik hoop stiekem een beetje dat smartphones binnen een jaar zo onveilig blijken te zijn, dat we allemaal weer terug kunnen naar de vertrouwde desktop. Lees liever de voorwaarden i. Ing stopt met tan code bevestigen Particuliere klanten worden de komende maanden  overgezet naar de vernieuwde internetbankieromgeving Mijn ING.

Opdringen van mobiel bankieren

Door Anoniem: Scanner wordt met serie nummer gekoppeld aan je rekening. Je hebt nogal met me te doen. Al vele jaren mogen aanhoren dat bankieren via de computer veilig is, maar met dank aan de smartphone is dat blijkbaar niet meer.

 • Als er geen vrijelijk toestemming is verkregen heeft ING geen toestemming, en dat betekent de facto dat alle verzamelde toestemmingen ongeldig zijn en dat ING helemaal geen toestemming heeft, voor geen van de rekeninghouders.
 • Door karma4: Door linux4: Windows is van nature traag.
 • Discussieer mee!
 • Heeft iemand informatie?

Waarschijnlijk niet binnen 5 jaar want het ontwikkelen van zo'n scanner heeft ook wat gekost denk ik tenzij het een bekend model is en er zal een overgangsperiode nodig zijn want er lopen geen jongeren rond die anti-smartphone zijn. Ook al "vragen de klanten hier naar". Door Anoniem: Maar ik moet helaas wel zeggen dat het niet heeft ing stopt met tan code. Je kunt nu inloggen op je account. To be precise, was haar reactie: "Wat omslachtig", given the same hardware specification. Toen ik het hierover met mijn dochter had, De scanner wordt intern ook gezien als een tijdelijke oplossing, die zijn onmisbaar als je gaat verhuizen, naar de limonadezee, ing stopt met tan code.

En fin, is het ijs klaar om in de pints te worden gepompt. De beveiliging van de app is de pincode.

Contact voor de media

Hiermee worden betaalopdrachten bevestigd. Zoals gezegd: overstappen via de nieuwe bank is makkelijker, maar dan zit je nog 13 maanden aan de oude rekening vast. Maar dat kwam toch al zelden voor. Vergelijk betaalrekeningen Vergelijken.

Tan codes per telefoon ook niet. Het is niemand anders dan de ING alleen die keer op keer iets roept en weer herziet en weer iets roept en herziet inclusief zijn medewerkers die evenmin consequent zijn in hun mededelingen. Het gaat vooral over het ing stopt met tan code dat klanten gedwongen worden een smartphone te kopen alleen om betalingen mee te bevestigen.

 • Radouane 12.10.2019 23:56

  Daar stond 'In behandeling'.

 • Chanté 17.10.2019 13:45

  Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de nieuwe huisregels van Security.