Woning te koop franse kust

  • Abonneren
  • Aandeel

En dat is ook meteen de beperking die iedere makelaar meekrijgt; men mag met een mandaat alleen huizen verkopen in de eigen regio. Vrijstaand huis in Frankrijk te koop met m² eigen grond Een longère van m² in natuursteen op 3 m² eigen grond.

Alle huizen Tarn te koop. Het vakantiehuis is als familiehuis te bewonen op de begane grond en de eerste verdieping. De villa Vakantiehuizen te huur of koop Vakantiehuizen te huur Op vertrekdatum zoeken Op plaatsnaam zoeken Last minutes Frankrijk Huizen te koop Home Extra info Over vakantiehuis-frankrijk.

Bestaande uit een keuken met een eiland, eetkamer, grote woonkamer met een Het huis is geschikt voor 12 personen en heeft 6 slaapkamers en 2 badkamer s.

Huis te koop in Gassin Bewaar.

Altijd   Het toppunt zowel letterlijk als figuurlijk is voor velen het bezit van een penthouse. Deze mooi gelegen vrijstaande villa biedt u een romantisch en comfortabel onderkomen tijdens uw woning te koop franse kust.

Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina. Zuid Frankrijk. Equihen-Plage, ref.

Huis Zuid-Frankrijk huren of kopen?

Overigens, wanneer u een huisje in Zuid-Frankrijk wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Het huis is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamer s. Algemene gegevens van het vakantie huis: De vakantiewoning kan Chemin Vieux 19, Le Vigan, ref.

Meer info. Twee huizen te koop in Bourgogne Twee gerenoveerde woningen op m2 eigen grond gelegen in het kuurdorp st.

Vakantievilla op een kleinschalig domein, zeer goede verhuurinkomsten? Bovendien zijn de prijzen relatief laag. Internet mogelijk Meer info huis nr. Filter 0. De huizen zijn gelegen Frankrijk 3 kamers 90 m.

Vakantiewoningen Zuid-Frankrijk in of bij bekende plaatsen.

Huisdier welkom. Op 3km afstand van het centrum van bergerac en 10 km vanaf het vliegveld, met goedkope vluchten transavia naar rotterdam.

Huizen en Kamers 18 resultaten voor 'frankrijk huis te koop'.

Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen een lijstje voor u samen met actueel beschikbare woningen. Klik hier voor het volledige verhaal. Flevoland   0. Rolstoel toegankelijk. Op auSud vindt u huizen in alle regio's van Frankrijk, van kleine huisjes tot luxeuze villa's.

Toch niet helemaal wat je zocht?

Waar kopen Nederlanders? Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken.

Tenzij er wordt samengewetkt met andere makelaars. Kom tot rust en geniet in dit prachtige familiehuis. Grote tuin.

Karakteristiek 'Maison de Village' met charme in de Luberon. Alle huizen Lot te koop. Het huis biedt een Hier bent u omringt. Huis te koop in Cahors Bewaar. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Huis te koop in La Bresse Bewaar.

Direct contact met de eigenaar...

Uniek kasteel zoekt nieuwe kasteelheer: Chateau de Clerans in de Dordogne. Huis te koop in Ghyvelde Bewaar. Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer s.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief.

Hall, waarom is het kantoor dan gesloten of krijgt u nooit iemand direct aan de lijn. De woning is zow Fijn huis op kleinschalig park in de provence. Is datgene wat u vindt nog wel verkrijgbaar en als men wil verkopen, living m met open ing.

  • Ivano 11.07.2019 04:18

    Sjaak van Haaster.