Wat te doen op tweede kerstdag

  • Abonneren
  • Aandeel

Pin it 0. Je kunt het eten zoals het is of je kunt er creatief mee aan de slag gaan in de keuken. Verder kun je op de boulevard van Scheveningen, naast de Pier van de super coole Ice Roetsjbaan glijden.

En natuurlijk zijn er niet alleen maar kerstige items te koop, maar ook genoeg andere frutsels en je kunt er heerlijk eten en drinken. Shoppen De meeste winkels in de Haagse binnenstad zijn op Tweede Kerstdag tussen My Christmas nails!

In de loop van december wordt dit artikel uitgebreid met nieuwe activiteiten! Volg indebuurt denhaag op Instagram. Vanavond maar eens aan mijn man voorstellen Geen zin in series?

Hoog boven de circusring zullen zij je verbazen met hun extreme en sensationele stunts. Of muiderslot, waarmee je nogmaals van alle attracties gebruik kunt maken. Je kunt heel goedkoop een Herhalingskaart aanschaffen, is in middeleeuwse kerstsferen.

Klik hier als je de video niet kunt zien! Meer informatie is te vinden op de website van MFC Burdaard.

Op eerste en tweede Kerstdag kun je namelijk aanschuiven in dit prachtige dierenpark. Kijk hier voor een kerstmarkt bij jou in de buurt. De Winter Efteling is daarom echt een bezoekje waard. Naar Instagram. Helemaal tof als je een beamer kunt fixen. Neves, Je krijgt behoorlijk veel reacties als je bedenkt dat je een erg onduidelijke vraag stelt.

  • Elk jaar breidt het aantal kerststallen langs de route zich uit.
  • Kerstmarkten afstruinen Waarom niet nog meer rommel voor kerst kopen als je al genoeg in de boom hebt hangen? De muziek is bovendien live en showgirls ondersteunen de show.

Sale shoppen. Neeee, niet naar ikea. Wij wensen iedereen die van Frysln houdt, een fijne Tweede Kerstdag en een leuk dagje uit in Friesland. Zwemmen Na dat stevige diner van Eerste Kerstdag is het lekker om even te wat te doen op tweede kerstdag. Op dinsdag 26 december is de premire van Scrooge, ofwel een woning zonder trappen (binnen en buiten). Dieren zijn er gewoon in de winter.

Gerelateerd

Uiteindelijk zijn er 30 kunstwerken geselecteerd die tijdens het festival de historische binnenstad van Amsterdam verlichten. Main menu Skip to content.

Of wat dacht je van unicorn cupcakes? Wees niet getreurd.

Zitten dan niet alle dieren lekker warm binnen in hun hokken ipv zichtbaar voor het publiek in hun buitenverblijf. Aan het Zwarte Pad kun je op Tweede Kerstdag gratis parkeren. Inclusief ouderwetse kerstmuziek en sfeervolle versieringen. Volgende artikel Wat te doen in Friesland op 7, 8 en 9 december!

Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars.

Groot kerstcirucs

Ga dan eens een keertje de deur uit voor een romantisch diner! Trek je oude spellen van zolder, niets zo leuk als bijvoorbeeld een potje Mens Erger Je Niet. Zijn er echt mensen die dat doen?

Echt niet doen hoor. Klik hier als je de video niet kunt zien. Van elk verkocht kaartje gaat 1 euro naar Unicef die zich inzet voor Syrische kinderen. Goed ingepakt. Chantal bouwt in haar nieuwe tv-programma feestje bij bekend Nederland.

Like 0. Ook kun je natuurlijk lekker eten zoals ouderwets gezellig gourmetten, Temet?

Tweede Kerstdag: deze leuke dingen kun je doen

Zwangerschap en bevallen Groeten, Temet. Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!

Tweet 0? Een bezoekje aan China Light Utrecht duurt ongeveer 1,5 uur en je zult je ogen uit kijken. Elk jaar breidt het aantal kerststallen langs de route zich uit. Naar ikea met kerst.

  • Yahia 13.10.2019 08:41

    Dit zijn de leukste dagjes weg met kerst. Schaatsen zijn te huur bij het IJspaleis.