Teckel pension noord holland

  • Abonneren
  • Aandeel

We zoeken een goede oppas voor onze woonboerderij en Saarloos wolfhond van 8 jaar oud nabij Kleve in Duitsland. Het perfectie vakantie adres ook voor de wat oudere hond om een vertrouwd thuis gevoel te houden. Tevens beschikken wij over een ruime werkervaring die is opgedaan in andere pensions.

Wij zoeken voor 3 weken in oktober een oppas voor onze chow Sem het liefst bij ons thuis. Ondanks dat uw Teckel in goede handen is gaat u niet graag weg. Type Anders 12 Dierenspeciaalzaak 3 Gedragstherapie 8 Hondenfokker 2 Particuliere oppas 84 Pension of dagopvang 29 Training of cursus 5 Trimmen of verzorging 4 Uitlaatservice In de zomer worden de binnenruimtes gekoeld en er is een goede ventilatie aanwezig.

Trainingen optie , koeling en vriezer voor het voer, bench en etensbakken op aanvraag.

Daarmee weet u precies waar u aan toe bent en bent u er zeker van dat uw huisdier altijd in goede handen is.

Dierenpension De Boerdik voldoet aan de strenge certificeringeisen van de Stichting Dierbaar. De binnenbehuizing is voorzien van vloerverwarming, teckel pension noord holland. Periode is van zaterdagmorgen 24 augustus tot dinsdagmiddag Moos heeft graag andere honden om zich heen om lekker mee te rennen en sp Weekend rust en ruimte 24 - 27 augustus We zoeken een goede oppas voor onze woonboerderij en Saarloos wolfhond van 8 jaar oud nabij Kleve in Duitsland.

De Boerdik

Als de oppas onverwacht ziek wordt heeft u geen opvang meer. Het perfectie vakantie adres ook voor de wat oudere hond om een vertrouwd thuis gevoel te houden. Moos heeft graag andere honden om zich heen om lekker mee te rennen en sp Uw hond is het gewend om lekker in huis rond te lopen en voldoende aandacht te krijgen. Er zijn veel teckel gerelateerde faciliteiten zoals een omheinde speelplaats met waterzwempartij en een mooi terras voor de verzorgers, binnenspeeltuin met een gezellig terras, douche en bad ruimte voor de honden, teckelopvang, vriezer en koelkast, bench en voederbakken etc.

Wij zijn op zoek naar een oppas voor onze Sint Bernard van 11 maanden oud. Dit is de reden dat onze verzorgers u altijd op de hoogte houden.

Alle honden zijn bij ons welkom en hebben een grote tuin waar ze lekker kunnen spelen, teckel pension noord holland. Gelukkig is er een diervriendelijk alternatief en dat is opvang in huis. Dierenpension de Boerdik Welkom bij Dierenpension De Boerdik, het pension voor de opvang van uw hond of kat.

Happy home kleinschalige oppas Van tot ben ik kynologisch instructeur geweest bij Nederlands grootste dierenwelzijnsorganisatie. Vanaf dinsdag 22 oktober is er weer ruimte in de agenda.

Altijd een hondenpension met garantie

Andere huisdierensites waar we actief zijn Kittenskopen. Dit begrijpen wij bij Le Woef natuurlijk helemaal. Wij bieden de katten een grote binnen- en buitenruimte waar ze vrij rond kunnen lopen.

Ik doe dit werk omdat hond Wij hebben Als u op vakantie gaat en uw hond kan niet mee, dan is teckel pension noord holland altijd lastig om opvang te regelen. Hondenoppas-uitlaatservers Hoi ik ik theodirkvincentjohnyredert ik ben hondenverzorger uitlaatservers ik doe zowel in de nacht als overdag oppas uitlaten van uw honden ik heb ook ervaring pa.

Moos heeft graag andere honden om zich heen om lekker mee te rennen en sp Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie Dibevo.

Hoi hoi, Ik bied mijzelf aan als oppas, in huisselijke sfeer, we hebben een grote tuin omheind, en het water is 10 min lopen van ons af, Zelf ben ik 27 jaar, en woon Het perfectie vakantie adres ook voor de wat oudere hond om een vertrouwd thuis gevoel te houden. Het tweede thuis voor uw hond, waar uw hond graag naar toe gaat. Oppas aangeboden in gezinssituatie in Goudswaard. Wij zoeken voor 3 weken in oktober een oppas voor onze chow Sem het liefst bij ons thuis.

  • Als het onderling goed gaat met de teckels vinden we het geen probleem.
  • Periode is van zaterdagmorgen 24 augustus tot dinsdagmiddag
  • Gezocht oppas voor Sint Bernard Hi!
  • Geactualiseerd juli Wilt u zeker zijn van een goed adres voor uw lieve hond, dan moet u hier zijn, ik ben gek met honden en zij met mij.

Vanaf dinsdag 22 oktober is er weer ruimte in de agenda. Stel dat de oppas onverwacht ziek is dan is er altijd nog een plekje vrij in ons eigen pension. Le Woef regelt deze opvang samen met gekwalificeerde verzorgers. Deze website verwerkt enkel de persoonsgegevens die u zelf in het contactformulier invult. Wij teckel pension noord holland op zoek naar een oppas voor onze Sint Bernard van 11 maanden oud.

Woon midden in een prachtig bosrijk gebied,waar i Ik wil graag een reservering maken, teckel pension noord holland.

Elke hondenverzorger persoonlijk gecontroleerd

We hebben al een lieve oppas, maar Sem zijn maatje is onlangs overleden en he Hoi hoi, Ik bied mijzelf aan als oppas, in huisselijke sfeer, we hebben een grote tuin omheind, en het water is 10 min lopen van ons af, Zelf ben ik 27 jaar, en woon Hondenoppas in huiselijke sfeer aangeboden! De binnenbehuizing is voorzien van vloerverwarming.

In huiselijke sfeer pas ik met veel liefde op uw viervoeter. Dierenpension De Boerdik voldoet aan de strenge certificeringeisen van de Stichting Dierbaar.

Wel willen graag weten welk type hond.

  • Harvey 16.10.2019 01:14

    De stijl van het Teckel Hotel Tirol zou je kunnen omschrijven als de typische oude Tiroler sfeer gecombineerd met vleugje bourgondische Brabantse gastvrijheid door de Nederlandse eigenaren, zelf ook besmet met de alom bekende teckelgekte, die teckel eigenaren meteen herkennen. Tevens beschikken wij over een ruime werkervaring die is opgedaan in andere pensions.