Rtl xl app samsung smart tv installeren

 • Abonneren
 • Aandeel

Waarom na 2 maanden een niet-werkende link plaatsen die je allang eerder gegeven hebt? Zowat elke andere app werkt perfect, maar bij RTL heeft hij geen connectie, loopt vast midden in een programma of reclames, etc.

Daar kan ik wel uitzending gemist mee kijken. Er valt ook niets "recht te zetten", en u kunt wel van alles veronderstellen, maar daar heeft u niets aan. Zie die verouderde app van Youtube en die afstandsbediening. Dus moet ik een nieuwe vingerafdruk aanmaken, maar het probleem is dat de vingerafdruksensor niet werkt. Hoi lotgenoten.

De setup kwam niet verder dan het land nederland maar ik kon geen frequentie ingeven, rtl xl app samsung smart tv installeren.

Wij, npo gemist, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, daar staat in dat uw Smart Hub moet installeren om de Apps te zien. Ik heb ontzettend veel apps zelf groene curry maken youtube, Hoi lotgenoten, vaak toegesnauwd: ook dat is volgens de wet mishandeling, zegt hij dat dat komt omdat we niet samenwonen, blijkt uit het onderzoek van IVA beleidsonderzoek en advies in opdracht van opdracht van de sociale partners.

Let op. Mary 27 oktober, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser meer. Upload afbeelding. Vdus dat gold ook voor de dagschotel).

Is dit enige app die niet werkt? Dit zou opgaan in videland. Dat was ook het doel toen ik een smart-tv kocht.
 • Het komt voor terwijl de verwarming zelf UIT staat.
 • Op de Apple TV werkt het prima gelukkig!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Marita bedoeld via de app-store op de TV. Alleen al als je hem aanzet moet je net zolang wachten als vroeger met een beeldbuis TV voordat er beeld komt, daarna nog 20 sec wachten voor je hem harder of zachte kunt zetten of van zender kunt laten wisselen. Ik heb mijn tablet laten rooten en het moest ook gereset worden. Daarom kan ik me ook niet voorstellen dat het een internetprobleem is, zoals het systeem aangeeft.

Wij hebben de Samsung TV een week geleden gekocht. Beste Dkoster, ik heb op de achtergrond zowel met rtl als Samsung support contact gehad had mijn tv op afstand overgenomen Ze verwachten op niet al te lange termijn dat de RTL vanzelf beschikbaar komt. Als je eenmaal aan de beurt bent omdat je zo'n model TV hebt waar om een of andere redenen de nieuwere  app-software van een bepaalde aanbieder niet meer mee kan samenwerken dan houd het helaas gewoonweg op.

 • Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Iemand enig idee wat het probleem kan zijn?
 • De beeldkwaliteit hiervan is zelfs nog beter ; Bovenstaande kan tegenwoordig gelukkig.

Share Tweet Delen Delen. Hopelijk komt dit nog eens in orde. Dit geluid komt onregelmatig voor, maar vaak in de avond en nacht. ForumEmperor - 26 nov. Hij heeft een hele mooie beeldkwaliteit. Ik heb dezelfde tv gekocht in april, maar nog steeds geen ondersteuning.

Populair in Elektronica & TV

Mijn conclusie is dat het waardeloos is om een smart-tv te kopen. Als die app niet onder mijn apps staat gebruik dan de zoekfunctie en als het moet installeer het dan. Gebruiker Aantal likes.

Och och och! Het komt voor terwijl de verwarming zelf UIT staat. Alle apps van de bekende tv zenders stonden erop. Dag dkoster, dank je wel voor je hulp. Heb je wel een Samsung account.

Meest gestelde vragen

Hoi KeesHuug ,   Allereerst bedankt voor je positieve feedback! Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. De organisaties hebben gewoon geen zin in steeds updaten van de apps.

Tocht nog wat plus punten: 1.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in! Toch kan RTL hier mijn insziens niet op aangekeken worden? Savine 16 juni, maar ook dit nog gelezen in het forum:   Dit is inderdaad een vaker voorkomend probleem bij de RTL XL-app, rtl xl app samsung smart tv installeren.

Zou v ersie Groet, Dick I don't know everything. Die tv-fabrikanten zijn hard bezig hun eigen glazen in te gooien met hun falende ecosystemen. Geen idee wat we hiermee aanmoeten. Wat je wel direct kan doen is de NLziet app installeren.

Hopelijk heeft de power off suc6, maar er is weinig om over te klagen met dit nieuwste model!

Meer video's. Dit geluid komt onregelmatig voor, maar vaak in de avond en nacht. Anders dan smartphones, die gemiddeld na drie jaar worden afgedankt, worden televisies veel langer gebruikt. Dat het niks te maken heeft met een ouder model t.

Had ik net zo goed geen Smart kunnen kopen had mij een hoop geld gescheeld. De ChromeCast of AppleTV kan je eens in de 3 jaar voor weinig geld vervangen door een nieuwer exemplaar dat de nieuwste technologie ondersteunt. Toch kan RTL hier mijn insziens niet op aangekeken worden.

 • Derck 17.10.2019 12:18

  Dit zou opgaan in videland. Wat kan ik het beste doen?

 • Rochdi 14.10.2019 05:13

  Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen? Graag hoor ik van je..