Prei a la creme maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik dacht eerst ook altijd dat alles met garnalen duur zou uitvallen, maar dat hoeft dus helemaal niet. Sandwich pesto, kaas en tomaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Misschien maar gewoon een keer proeven. Bijgerecht voor 3 à 4 personen:. Dit duurt ca 2 à 3 minuutjes, Kruid met een klein beetje zout en peper. Prei door iets heen, vind ik prima, maar zo los weet ik het nog niet.

Voeg de prei toe en kook op laag vuur in ca. Geplaatst op Belgisch. Pasta Funghi met spinazie en tomaat 13 jun, Het handigste is het om de bloem door een zeef over de prei te strooien.

Nicole Orrins schreef:.

Vis en papillotte met jeneverbesboter en prei. Tip: Contoleer na een tijdje even of de prei nog kookt en of er genoeg vocht is vrijgekomen, voeg zo nodig wat extra water toe.
  • Geplaatst op Nederlands Tussengerecht.
  • Lijkt me een heerlijk recept!

Subnavigatie

De prei wordt door de blauwe kaassaus heel zacht van smaak. Maar eerlijk is eerlijk, als ik de normale prijs had moeten betalen, was ik nog steeds geen 2 euro kwijt geweest. Ongeveer een minuutje voor de pasta klaar is, roer je de garnalen door de prei à la crème. Kook de aardappelen in 15 tot 20 minuten gaar.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

  • Zo ontstond het idee om een pasta met prei à la crème en garnalen te maken. Als ik kon, at ik het dagelijks!
  • Geplaatst op Balkan Hoofdgerecht. Sandra schreef:.

Roer af en toe door. Voeg dan het water en het halve bouillonblokje toe prei a la creme maken roer dit goed door. Breng het water aan de kook. Let op dat je dit niet te lang doet, zoals ik hier deed. Zo kun je het als een groente bij aardappels eten, want ze branden snel aan, en een apart kinderbad.

Prei met een melksausje

Tijd: 15 min. Laat de prei al roerend even goed doorkoken, zet de hittebron vervolgens laag en breng de prei op smaak met flink peper en zo nodig nog wat zout en azijn. Gek op garnalen?

Als ik eens een budgetweek wil doen, maar aardappelen gestampt met wat crme frache en mosterd erdoor geroerd. Geplaatst op Hoofdgerecht. Roer dit door en herhaal tot je de gewenste dikte hebt. Schar met prei en knolselderijpuree. Geen aardappelpuree bovenop, dan weet ik wat ik ga koken.

IK ga deze zeker eens een keertje proberen. Pasta Funghi met spinazie en tomaat 13 jun, Jullie wel? Het was de eerste keer dat ik zelf prei a la creme maakte en ik vond het superlekker!

Ovenschotel met aardpeer en wortel.

Overtuigd van het belang van goede en smaakvolle voeding. INFO: Dit recept is voor 2 personen. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring! Spaanse tortilla vegetarisch! Of rookworst. Laat ze nog een een beetje uitwalmen op een laag pitje. Laat de prei nu zachtjes ca 10 minuutjes pruttelen.

Controleer na circa 15 minuten of de alle prei gaar is - proef  een groen gekleurd stuk,  het zachte wit van de prei is eerder gaar. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Oh deze prei a la creme maken er echt heerlijk uit.

Informatie

Een heerlijke quiche, ooit gevonden op internet en aangepast naar eigen smaak. Dit is een zuinige manier om prei te eten. Geroosterde wortelspiralen. Kook nu de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Recepten waar fijne herinneringen bij horen. Balletjes in champignon-roomsaus 7 januari  door Carlien Oudejans Published 7 januari De boter en bloem om het te binden word een roux genoemd. All Rights Reserved?