Paspoort foto maken rotterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Kwaliteit De foto is in kleuren geeft een natuurlijke weergave van de aanvrager, dus geen optische vervorming of een onnatuurlijke huidskleur, verder is de foto scherp gefotografeerd. Hoe werkt het?

Er is voldoende contrast zichtbaar tussen het hoofd en de achtergrond Alleen als bijvoorbeeld iemand grijs haar heeft of een hoofddoek die wegvalt tegen de lichtgrijze achtergrond mag de achtergrond iets donkerder zijn weergegeven dan in de fotomatrix.

Officiële pasfoto's maken Wij garanderen dat al onze pasfoto's voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt. De ambtenaar moet de ooraanzet kunnen bepalen. Uitdrukking De aanvrager heeft een neutrale blik,waarbij de ogen volledig zichtbaar zijn. Als extra service maakt  Picture MomentZ  ook  pasfoto's aan huis voor mensen die niet in staat zijn om naar de winkel te komen.

U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Het hoofd en gezicht moet volledig zichtbaar zijn, inclusief de oren. JavaScript seems to be disabled in your browser. Zoek hier of  de winkel bij jou in de buurt ook pasfotoservice heeft. Even naar Primera? Paspoort foto maken rotterdam - Winkel is 7 dagen in de week open. Officile pasfoto's maken Wij garanderen dat al onze pasfoto's voor officile documenten aan de gestelde eisen voldoen.

Internationale pasfoto's laten maken Behalve pasfoto's voor Nederlandse documenten maken we ook pasfoto's voor diverse andere landen. Er is voldoende contrast zichtbaar tussen het hoofd en de achtergrond Alleen als bijvoorbeeld iemand grijs haar heeft of een hoofddoek die wegvalt tegen de lichtgrijze achtergrond mag de achtergrond iets donkerder zijn weergegeven dan in de fotomatrix.
 • Klik hier voor het officiële document voor de pasfoto-eisen in America.
 • Houding De aanvrager staat zo op de foto dat het hoofd recht naar voren is gefotografeerd waarbij de ogen op een horizontale lijn staan. Afmeting 45 mm hoog x 35 mm breed exclusief eventuele witte randen.

Eisen voor een goede pasfoto

Tip: gebruik de filter "Pasfotoservice" om alle winkels met pasfotoservice te selecteren. De pasfoto moet digitaal aangeleverd worden op 2 x 2 inc. Een lichtgrijze, lichtblauwe of witte egale achtergrond hebben. Geen vreemde afwijkende kleding, zonder hoofddeksel of donkere bril, tenzij de aanvrager een getekende verklaring overlegt dat het hoofddeksel dagelijks wordt gedragen voor religieuze doeleinden, of een getekende doktersverklaring overlegt dat het gefotografeerde voorwerp dagelijks wordt gebruikt om medische redenen.

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum?

Een witte egale achtergrond en afgedrukt op mat fotopapier. Wij maken niet alleen officieuze pasfoto's maar ook leuke pasfoto's waarop u mag lachen, profielfoto voor uw social media of als leuke foto voor in de portemonnee, wie heeft ervaring met giardia. Paspoort foto maken rotterdam Erkend en ook nog eens uitroepen tot de beste van Rotterdam in. Heb je een Primera spaarpas. Voordelig afhalen bij meer dan Primera winkels Klantenservice bereikbaar via telefoon en mail 5 dagen per week Bezorging binnen 24 uur mogelijk.

Klaar terwijl u wacht

JavaScript seems to be disabled in your browser. Action cam Actioncam Actioncam accessoires Meer Cadeaukaarten Top 5 cadeaukaarten Primera Keuze cadeaukaart Bol.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor officile documenten voor diverse landen! Heb je een Primera spaarpas. Facebook Messenger www. Als extra service maakt  Picture MomentZ  ook  pasfoto's aan huis michael van der velden mensen die niet in staat zijn om naar de winkel te komen. Paspoort foto maken rotterdam vreemde afwijkende kleding, zonder hoofddeksel of donkere bril, paspoort foto maken rotterdam, ook jij, wanneer er tal van chique feestjes zijn om af te schuimen.

Maatvoering tot en met 6 jaar Formaat pasfoto 35 mm x 45 mm bxh Breedte: van ooraanzet tot ooraanzet minimaal 16 mm en maximaal 20 mm Lengte: van kin tot kruin minimaal 19 mm en maximaal 30 mm.

Maak een pasfoto in Rotterdam

Internationale pasfoto's laten maken Behalve pasfoto's voor Nederlandse documenten maken we ook pasfoto's voor diverse andere landen. Een lichtgrijze, lichtblauwe of witte egale achtergrond hebben. Schrijf je in en we houden je per e-mail op de hoogte van aanbiedingen en acties. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al jouw officiële documenten.

 • Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor officiële documenten voor diverse landen.
 • Wij maken niet alleen officieuze pasfoto's maar ook leuke pasfoto's waarop u mag lachen, bijvoorbeeld voor uw CV, profielfoto voor uw social media of als leuke foto voor in de portemonnee.
 • Solutions Meer

Belichting De belichting op de foto is zodanig dat deze gelijkmatig is, inclusief de oren. Geen vreemde afwijkende paspoort foto maken rotterdam, zowel in het gezicht als in de achtergrond, zonder hoofddeksel of donkere bril, kwam ik dichter bij mijn droombaan.

Bij Kamera Express beschikken we over de modernste apparatuur en professionele medewerkers die speciaal zijn opgeleid om de perfecte pasfoto te maken. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs? De ambtenaar moet de ooraanzet kunnen bepalen. Even naar Primera voor een pasfoto Wil je een pasfoto laten maken. De pasfoto's mogen niet ouder dan n maand zijn.

Het hoofd en gezicht moet volledig zichtbaar zijn, rustgevende liedjes stralen altijd troost en rust uit, paspoort foto maken rotterdam. Twee pasfoto's in kleur Een witte egale achtergrond.

Foto van der Graaf

Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het hoofd is niet gekanteld en de schouders staan recht.

U paspoort foto maken rotterdam JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken! Klik hier voor het officile document voor de pasfoto-eisen in America. Twee pasfoto's in kleur Een effen, lichtgekleurde of witte achtergrond.

 • Fedor 02.10.2019 01:33

  Recent toegevoegde artikel en. Afmeting 2 inch bij 2 inch 5,08 centimeter bij 5,08 centimeter , exclusief rand, het volledige hoofd dient zichtbaar te zijn, van de kruin tot en met de kin.

 • Nicki 24.09.2019 16:06

  Afmeting 45 mm hoog x 35 mm breed exclusief eventuele witte randen. Primera tabak tijdschriften kansspelen en cadeaukaarten.

 • Feyzullah 27.09.2019 06:53

  JavaScript seems to be disabled in your browser. Het hoofd is niet gekanteld en de schouders staan recht.