Opstelling go ahead eagles cambuur

 • Abonneren
 • Aandeel

Foto: Dennis Bresser. De Zwolenaren verwelkomen Anthony Dekono. Tekst gaat verder onder foto.

De Deventer eerstedivisionist aast na de entree van spits Maecky Ngombo alleen nog op een rechtsback, die op korte termijn moet worden gepresenteerd. Er was eigenlijk vanaf het eerste fluitsignaal maar één ploeg de baas in het Cambuur Stadion. Kolkman, een fanatiek aanhanger van de Eagles, bezoekt al vele jaren alle duels van zijn club in de Adelaarshorst. De volgende afspraak voor de mannen van Henk de Jong is volgende vrijdag en dan wacht opnieuw een mooie, maar zware tegenstander: NAC Breda.

Met vier punten uit de eerste twee wedstrijden is Jong Go Ahead Eagles de huidige voetbaljaargang goed begonnen.

Gevraagd naar zijn kwaliteiten, laat Ngombo vooral zijn bescheidenheid spreken. In De Vliert was Jack de Gier een van de toeschouwers. Na vijf minuten tekende Mal Corboz met zijn eerste officile treffer in het roodgeel opstelling go ahead eagles cambuur de Onze doelstelling was om elkaar beter te leren kennen, zowel op als buiten het veld, alsook het ontstaan en de gevolgen van gezondheidsproblemen.

Er is bij sc Heerenveen dringend behoefte aan versterking op het middenveld en de clubleiding is druk bezig met het halen van…?

 • Gevraagd naar zijn kwaliteiten, laat Ngombo vooral zijn bescheidenheid spreken. In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.
 • Cambuur kwam snel terug tot , maar na de treffer van Pouwels kwam het team van trainer Kick Maatman niet meer in gevaar.

Cambuur dendert door

Foto: Erik Pasman Het akkoord werd al snel bereikt en ook de medische keuring doorstond hij — dankzij zijn eigen inspanningen deze zomer — zonder probleem. De ploeg van Henk de Jong deed het daarna rustiger aan. Go Ahead Eagles kwam er echter niet meer aan te pas. Voor het tweede jaar op rij meldt Ajax zich in de groepsfase van de Champions League. Cambuur bleef ook daarna de bovenliggende partij, met een reeks kansen tot gevolg. Correctie melden.

 • Jong FC Utrecht.
 • SC Cambuur. Even kalm als in het eerste bedrijf was het Mühren die dat klusje wist te klaren:

Spits Robert Mhren bleef ijskoud en schoot onberispelijk zijn eerste treffer voor SC Cambuur tegen de touwen. Uli Hoeness stelt zich in november niet herverkiesbaar als clubpresident van Bayern Mnchen. Scheidsrechter: Bos. Maak een profiel aan.

Een duel tussen twee volksclubs met een fanatieke supportersschare en een doorgaans aanvallende spelopvatting.

Twee volksclubs

Dennis Arentsen en Roy Heethaar , Laatste update: Zaterdag gaat het om de knikkers, dan moeten we er staan. Stuur mij een kopie. Ook de Onderspelers hielden zich goed staande.

Door het ontbreken van Donny van de Beek begon de…. Maar dat was slechts een kleine kanttekening op een verder onbezorgd avondje voor de ploeg van trainer Jack de Gier. Dit mooie bedrag is opstelling go ahead eagles cambuur maanden geleden met een bloemenactie opgehaald door de spelers van de Voetbalopleiding.

Na vijf minuten tekende Mal Corboz met zijn eerste officile treffer in het roodgeel voor de Verhulst redde adequaat met zijn voet.

Met twee overwinningen op zak kon Go Ahead Eagles O13 de groepswinst ruiken.

Prachtige vrije trap

Go Ahead Eagles heeft aanvaller Maecky Ngombo 24 toegevoegd aan de hoofdmacht. Het akkoord werd al snel bereikt en ook de medische keuring doorstond hij — dankzij zijn eigen inspanningen deze zomer — zonder probleem.

De Amerikaan schoot de bal op aangeven van Jaroslav Navrátil in de verre hoek binnen. Ragnar Oratmangoen

De Cyprioten…. De aanname van Richard van der Venne was feilloos en zijn schot vervolgens vol gif: raak, mede doordat de thuisploeg bijzonder weinig had gaatjes maken in schelpen duchten van de Utrechtse beloftenploeg. Erik SchoutenToon en Verberg Laat zien. Drie keer is scheepsrecht. Tommy St. En dat smaakt naar meer voor de rest van dit seizoen, opstelling go ahead eagles cambuur.

Het antwoord kon al snel gegeven worden, in het dak van het doel.

Meest gelezen

Robert Mühren , Dat deed de jonge Twellonaar uitstekend. Dat SC Cambuur op voorsprong kwam was dan ook niet onlogisch, al was hier wel een strafschop voor nodig.

Stefan Deuling ? Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het…. De Congolese Belg komt over van het Italiaanse Ascoli en tekent voor n jaar in De Adelaarshorst, met een optie voor nog een jaar!

 • Enis 17.10.2019 09:26

  Vandaar dat Go Ahead Eagles het belangrijk vindt dat de spelers van de Voetbalopleiding zich ook inzetten voor leeftijdsgenoten die niet dezelfde mogelijkheden hebben.

 • Jannita 16.10.2019 00:41

  In het laatste deel van de eerste helft kwam Cambuur voor het eerst in de problemen, maar meer dan een klein kansje van Bannink en een mislukte vrije trap van Corboz zat er niet in voor de Eagles. Sinds is Go Ahead Eagles betrokken bij een voetbalprogramma in Oeganda.