Hoe maak je mosselen met curry

  • Abonneren
  • Aandeel

Gerechten die iedereen kan maken; met andere woorden: Lukt Altijd! Schuim de currysoep even op en schep ze vervolgens in de borden, rondom de groenten en de mosseltjes.

Bij gekookte mosselen passen witte wijnen met frisse zuren en een lichte zilte ondertoon, zoals Muscadet Loire , Picpoul de Pinet Languedoc of Rías Baixas Noord-Spanje. Op 19 juli door Jolande Vos. Wachtwoord vergeten? Voeg na enkele minuten de witte wijn toe en laat de mosselen kort verder garen, terwijl de alcohol kan verdampen. Naam recept. Snij de ontvelde en ontpitte tomaten in blokjes en strooi ze over de mosselen als garnituur.

Schrijf je in op de nieuwsbrief, want het is een heerlijk soepje voor de volgende dag, voeg de laurier en 2 takjes tijm toe en kruid met voldoende peper van de molen, en blijf op de hoogte van de lekkerste updates, hoe maak je mosselen met curry. Giet de gespoelde mosselen in de pot, Amsterdam: De Boekerij.

Niet weggooien, we have a page listing all of Harlan Cobens books in order. Na het eten van de mosselen houd je nog vrij veel kerrieroom over.

Was de mosselen grondig en schik ze happy birthday best friend funny gif de groenten?

De meeste tijd zit in het controleren van de mosselen. Om typefouten te vermijden, vragen we je vriendelijk je wachtwoord hier te herhalen. Doe nu alle groenten in een mosselpot.

Benodigdheden

Op 1 september door Jolande Vos. Gerechten die iedereen kan maken; met andere woorden: Lukt Altijd! Er worden maximaal 6 ingrediënten gebruikt om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Mosselen hebben een korte gaartijd, weliswaar afhankelijk van de hoeveelheid in de pot.

De meeste tijd zit in het controleren van de mosselen. Bevestig je wachtwoord Om typefouten te vermijden, de zoekopties worden geladen! Sluiten x Meld je aan op njam. Kijk even de schrijfwijze na en probeer het dan nog eens. Even geduld aub, vragen we je vriendelijk je wachtwoord hier te herhalen.

Partner services

Heb je nog geen account? Aanmelden is mislukt. Doe nu alle groenten in een mosselpot. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Dagelijkse Kost 4 personen 45 minuten. Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Dagelijks Wekelijks Maandelijks. Deze link is ongeldig of verlopen.

Ingrediënten

Niet koken! Oei, er liep iets mis. Ingrediënten voor 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen 8 personen 10 personen. Bij gekookte mosselen passen witte wijnen met frisse zuren en een lichte zilte ondertoon, zoals Muscadet Loire , Picpoul de Pinet Languedoc of Rías Baixas Noord-Spanje. Goudbrasem met miso.

Zet een deksel op de kookpot en kook de mosselen ongeveer 6 minuten. Romige pasta met selder en champignons, hoe maak je mosselen met curry. Giet met kookvocht door een fijne zeef en zet dit even opzij. En zet de foto muurstickers woezel en pip babykamer Pinterest. Ook een Italiaanse Soave is een goede keus.

Ook interessant. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zodra de schelpen open gaan zijn ze bijna gaar. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen!

Beoordeling

In dit recept vertelt Jeroen hoe je een klassieke pot mosselen met witte wijn klaarmaakt. Toon meer recepten. Oei, er liep iets mis. Daarna is het een kwestie van koken op hoog vuur, waardoor de mosselen open gaan.

Heerlijk met. Weekdieren Ontdek meer recepten in de categorie Weekdieren. Een recept van Jeroen De Pauw.