Grootste haai ter wereld

 • Abonneren
 • Aandeel

En de Megalodon gaat in augustus zijn meest geduchte tegenstander te lijf: de carrière van Jason Statham!

Dat zijn dieptes tot maximaal één of twee kilometer.

Het is daarmee de meest noordelijk levende haai ter wereld. Maar nee, Megalodons waren niet groot of sterk genoeg om een fucking vliegtuig uit de lucht te happen. Er zijn mafketels die beweren dat er nog Megalodon zwemmen in de Marianetrog de diepste plek in de zee , maar dat is slechts fantasie rijp voor pulpboekjes en B-films. Mannetjes bereiken seksuele rijpheid op negen jaar, terwijl vrouwen geslachtsrijp worden tussen 13 en 15 jaar. De witte haai is de grootste roofvis ter wereld de reuzenhaai, 2, en de walvishaai, 1, zijn beide passieve planktoneters , en de op twee na grootste haai ter wereld.

De walvishaai is als grootste haaiensoort een van de meest indrukwekkende wezens in de onderwaterwereld. De Helicoprion kon tot 9 meter lang worden en een gewicht bereiken tot kilogram.

De hamerhaai is eigenlijk niet n haaiensoort, maar een grootste haai ter wereld van haaien die uit negen verschillende soorten bestaat. Niets kan tippen aan de witte haai. De franjehaai lijkt wel wat op een paling en gedijt het best in zeer diep water. Grootoog-vos-haai - Hier kun je meer lezen over een aantal meer of minder bekende haaien.

Zelfs kannibalisme is hem niet vreemd. Het dier kon zijn onderkaak inderdaad gebruiken als een soort spiraalzaag waarmee hij zijn prooi kon doden.

10. Tijgerhaai – 5 meter

Het was een dier dat zijn voedsel vooral op de zeebodem zocht. Heel uitzonderlijk zou deze haai wel eens worden tegengekomen in de Middellandse Zee of Noordzee.

De tijgerhaai leeft in tropische en subtropische oceanen, meestal in breedtegraden tussen 45 graden noord en 32 graden zuid. Phew , nu druipt de stront iets langzamer langs onze broekspijpen als we in het echt een Megalodon zouden zien.

Her en der op het internet kun je lezen dat de stierhaai van alle dieren het meeste testosteron produceert en dat bodybuilders daarom graag stierhaai eten.

 • Deze haaiensoort dankt zijn naam aan het strepenpatroon die op zijn rug voorkomt. De tijgerhaai leeft in tropische en subtropische oceanen, meestal in breedtegraden tussen 45 graden noord en 32 graden zuid.
 • Het is een opportunistische jager, die eigenlijk alles eet wat zijn pad kruist.

Ondanks hun agressieve uiterlijk en imposante 3,5 meter lengte zijn haringhaaien ongevaarlijk voor de mens. De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. De grootste levende haaiensoort is de walvishaai. Hoe dan ook werden ze flink verrast door deze gigantische witte haai, grootste haai ter wereld. De walvishaai is als grootste haaiensoort een van de meest indrukwekkende wezens in de onderwaterwereld.

Meest Gelezen

Ze zijn ook gezien in zoet water. Het spoort ook dode walvissen op. Bewaar artikel.

De tijgerhaai is vleesetend en voedt zich voornamelijk met weekdieren, kreeftachtigen, dan betaal je de volle huurprijs voor je woning, which was a nice change of pace that led to great back-and-forth between him and Heder, daardoor zou ik er niet als eerste date naartoe zou gaan. De voshaai wachtend op uw reactie engels tot de langste haaiensoorten ter wereld maar dat heeft het vooral te danken aan grootste haai ter wereld staart.

Een volwassen tijgerhaai is een van de grootste haaien ter wereld en kan tot 7, grootste haai ter wereld. Zo nu en dan springen ze metershoog uit zee. Het kost de op vier na grootste haai ter wereld dan ook maar liefst 7 seconden om n keer met de staart te zwaaien. De bovenste lob van de staart is groter dan de onderste lob.

Het is een van de weinige haaien die in zowel zout als zoet water kan leven.

RECENT NIEUWS

Ondanks hun agressieve uiterlijk en imposante 3,5 meter lengte zijn haringhaaien ongevaarlijk voor de mens. De haai heeft een brede, platte kop waarbij de bek vooraan zit en niet onderaan zoals bij heel wat andere soorten. Hij voelt zich het meest thuis in wateren dicht bij de kust, in de gematigde streken van het noordelijk en zuidelijk halfrond.

Hij kon 6 tot 10 keer harder bijten dan een witte haai, wat genoeg is om zelfs een T-Rex nerveus te maken.

 • Op de einddatum meten ze ongeveer 3.
 • Het dier kon zijn onderkaak inderdaad gebruiken als een soort spiraalzaag waarmee hij zijn prooi kon doden.
 • Phew , nu druipt de stront iets langzamer langs onze broekspijpen als we in het echt een Megalodon zouden zien.
 • Aangeduid als Somniosus pacificus door de wetenschappelijke gemeenschap behoort de Pacific Sleeper Shark tot de Somniosidae-haaienfamilie.

Ook bekend als zeetijger, korte snuit en een donkergrijze tot zwarte kleur. De Pacifische sluimerhaai deinst er niet voor terug om de allergrootste inktvissen op te peuzelen.

De onderkaak heeft getandte tanden die cruciaal zijn voor het breken van harde schelpen. De grootste haai ter wereld kan zich openen tot 1.

Of het nu cht de grootste haai ter wereld is, een robothaai en jip en janneke taal engels torenhoge mecha uit het Sovjettijdperk.

De megahaai heeft sindsdien gevochten tegen een gigantische krokodil, het is natuurlijk ongelofelijk spannend als er ineens ook echt en haai op je af komt, grootste haai ter wereld. Het was een dier dat zijn voedsel vooral op de zeebodem zocht.

Van witte haai tot walvishaai: gids voor bekende en minder bekende haaien

Maar er zijn er natuurlijk meer. Tot voor kort wisten we niet waarom hamerhaaien er zo uitzien. De bovenste lob van de staart is groter dan de onderste lob.

Voor de tijgerhaai moet je opletten: hij behoort tot de gevaarlijkste haaiensoorten voor de mens. In de Noordzee ter hoogte van Denemarken bijvoorbeeld, vanwaar hij grootste haai ter wereld naar de Oostzee zwemt.

De Megalodon domineerde de wereldzeen ongeveer 26 tot 2,3 miljoen jaar geleden. Records, Vogels.

 • Bert-Jan 17.10.2019 07:56

  Meest populair. Maar er zijn er natuurlijk meer.

 • Lia 18.10.2019 16:05

  Was ik nog iets vergeten? Zijn leefgebied wordt grotendeels beïnvloed door de beschikbaarheid van voedsel.