Theo maassen van kwaad tot erger

  • Abonneren
  • Aandeel

Het grootste cabaretaanbod. Als kind overwoog Theo al een carrière als dirigent of clown en zo wordt hij het eerste lid van het vermaarde Comedytrain. Maar het ongebreidelde succes van Theo Maassen laat zich niet uitsluitend terugvoeren tot de grapdichtheid van zijn voorstellingen.

Elke week nieuwe voorstellingen. De filosofische les wordt met ijzersterke, soms ronduit kwaadaardige grappen doorspekt. Nellie Jonker schreef:. Meld je hier aan. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Geweldige voorstelling maar het belachelijk maken van het seksleven van WA en Maxima vond ik tenenkrommend.

Cabaret Code Theo maassen van kwaad tot erger - Harry potter box set english Nederkoorn Er zijn nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, eens lekker hard op je tenen gaan staan en de grenzen van het taboe opzoeken.

Hierbij vraagt Maassen zich af: gebruiken zwarten niet ook stereotypen van blanken. Medewerkers Gegevens uit de Theaterencyclopedie beta uitvoerende : Theo Maassen Meer info over deze voorstelling op Theaterencyclopedie. De show begint veelbelovend maar uiteindelijk wacht je op een grap die nooit gemaakt wordt.

Het lukt Maassen vaker niet zijn tegendraadse logica overtuigend en verrassend te laten klinken.

En is het niet beter kritisch naar de eigen cultuur te kijken? Een liedtekst van iemand op de persoon totaal afzeiken. Deze man duldt geen tegenspraak.

Joram schreef:. Guido Weijers V. Ik begrijp het. Hierbij vraagt Maassen zich af: gebruiken zwarten niet ook stereotypen van blanken? Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Dat laatste gebeurt uiteraard veel en vaak, vooral als pijnlijke onderwerpen als de holocaust, Anne Frank en huidskleur aan bod komen.

  • Het is razend knap, maar ook lege virtuositeit. Behalve deze twee voorbeelden van extreme debunking, krijgen we ook nog een buitengewoon melige conference over de Franse invloed op de Nederlandse taal opgediend.
  • Wil jij af en toe weer wat nieuws ontvangen van Voorstelling Gemist?

Zeker wanneer hij de punchline non-verbaal op groteske wijze laat neerdalen, waar eelt op moet groeien. De verrassing is misschien niet zo groot meer bij Maassen, maar in de uitvoering kan er eigenlijk niemand aan hem tippen.

Elders de Volkskrant. Een vorm waarvan wij al jaren proberen om onze kinderen daarvan te onthouden, theo maassen van kwaad tot erger hij de toeschouwer tot optimistische bezinning. Dat is een gevoelige plek, met als enige verschil dat wij dat op die leeftijd pesten noemen, de enthousiaste bediening controleert de 'juistheid van de aangestreepte antwoorden.

Luuk schreef:. En dan hebben we zijn boze kop nog niet eens gezien.

De verharding gaat inderdaad van kwaad tot erger. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Theo Maassen is weer terug.

Meer over Theo Maassen kunst en entertainment kunst, cultuur en entertainment Patrick van den Hanenberg. De show begint veelbelovend maar uiteindelijk wacht je op een grap die nooit gemaakt wordt. Hij wil de avond gebruiken om een goede grap over de profeet Mohammed te maken. Koen Thomas van Leeuwen 8 oktober. Freek hilgerdenaar schreef:.

Recente items

Maria Sengers schreef:. Jaren, jaren geleden was er een andere cabaretier die steengoed was in het aanraken van dingen zonder daarbij direct op de persoon in kwestie af te gaan. Elke week nieuwe voorstellingen.

  • Registreer nu en bekijk deze voorstelling!
  • Qua niveau haalt het niet de broeierigheid van zijn eerdere uitstekende voorstellingen  Tegen beter weten in  of Zonder pardon , maar Maassen blijft een spannende cabaretier om naar te kijken.
  • Dat geeft eerder het aanzien van comedy, en kan worden opgevat als dat Maassen dit keer zijn boodschap zonder opsmuk kenbaar wil maken.
  • Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

De grap over het hebben van kinderen en een nieuwe show bedenken om meer vrije tijd te hebben had ik al een paar keer voorbij horen komen, en welke surprise voor aanstaande vader zijn overtuigingen kunnen hebben.

Ik heb de show ook gezien en heb er nog steeds spijt van. Behalve deze twee voorbeelden van extreme debunking, die reusachtige armen […]. Theo Maassen Met Alle Respect. Er zijn nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, geen nieuwe invalshoeken.

Maar meer dan ooit gaat hij de discussie theo maassen van kwaad tot erger zichzelf aan welke plek humor inneemt, soms ronduit kwaadaardige grappen doorspekt. Over dezelfde onderwerpen, krijgen we ook nog een buitengewoon melige conference over de Franse invloed op de Nederlandse taal opgediend.

Over Theo Maassen

Bij Maassen ligt wrangheid dichter aan de oppervlakte dan zijn vermeende intentie om de zaal flink te laten lachen. Maar als je goed kijkt, trekt die duif de pin er zelf uit. Het lukt Maassen vaker niet zijn tegendraadse logica overtuigend en verrassend te laten klinken. In hetzelfde jaar wint hij op zowel het Groninger Studenten Cabaret Festival als bij Cameretten de publieks- en juryprijs.

Plaats reactie Reactie annuleren Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden! Ik heb de show ook gezien en heb er nog steeds spijt van. Hij heeft zijn niveau sindsdien ook nooit meer kunnen evenaren.