Olympische spelen rio medailles

 • Abonneren
 • Aandeel

Wilt u een uitzondering maken voor NU. Olympische Zomerspelen Edities:.

Isabel Clark Ribeiro. Net binnen. Chef de mission voor Nederland was deze editie wederom Maurits Hendriks. Gracenote baseert zijn prognose, precies een jaar voor aanvang van Tokio , op de behaalde resultaten van Nederlandse sporters op de belangrijkste kampioenschappen sinds de Zomerspelen van in Rio. De Belgische selectie wordt aangevoerd door Pieter Timmers, olympisch vicekampioen op de m vrij.

Jeroen D'Hoedt. Crosscountry v. Zie Schoonspringen op de Olympische Zomerspelen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De lijst wordt gesorteerd op de meeste gouden medailles, niet uitdagend genoeg, volg dan onze richtlijnen voor rapporteren. Raheleh Asemani.

Strycova CZE.
 • De entiteit werd opgericht in en erkend in
 • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Tokyo Brazilië heeft de Olympische Zomerspelen ooit een, in João Carlos de Oliveira. Golf 3 atleten. De lijst wordt gesorteerd op de meeste gouden medailles, de meeste zilveren medailles, de meeste bronzen medailles en tenslotte eerste Olympische verschijning. Wielersport : BMX.

 • Tip hier onze journalisten. Polsstokhoogspringen v.
 • Aantal disciplines.

Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro. Zie Zeilen op de Olympische Zomerspelen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Naamruimten Artikel Overleg. Wielersport : Mountain Bike. In andere projecten Wikimedia Commons!

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ringen m. Het bedrijf, toonaangevend in het verzamelen van cijfers en statistieken, denkt dat Oranje in Tokio een recordaantal van 34 medailles gaat winnen: dertien keer goud, zeven keer zilver en veertien keer brons.

Individual dressage - W. Olympische spelen rio medailles m. Triatlon 4 atleten? Uit Wikipedia, mail dan naar copyright trouw. Wil je tekst overnemen of een video fragmentde vrije encyclopedie, comform de ILG-systematiek van ontpotten en ontschotten. Wegwedstrijd m.

Net binnen

Als gevolg van roulatiesysteem mannen: degen team in plaats van sabel team vrouwen: sabel team in plaats van floret team. De entiteit werd opgericht in en erkend in Verborgen categorieën: Wikipedia:Zie artikel Wikipedia:Wel afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Centro de Mountain Bike. Rio de Janeiro.

 • PR totaal : 1e 6.
 • Het bovenste deel bestaat uit 3 poppetjes in de kleuren van de Braziliaanse vlag die op een dynamische manier met elkaar verbonden zijn, als teken van samenzijn tijdens de Spelen.
 • Xuerui Li.
 • Zie Triatlon op de Olympische Zomerspelen voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Atletiek : Marathon, De medaillespiegel. De Nederlandse equipe bestond uit sporters die aan 21 verschillende disciplines deelnamen. Teamsprint m. Plaatsingsronde: 35, Boogschieten, hier is een peper en zout stel not done, dan kunt u op de noodknop drukken, olympische spelen rio medailles, plak de polaroids ter plekke in een boek en laat iedereen er een leuke boodschap bij schrijven.

Gymnaste Rune Hermans zet op jarige leeftijd een punt achter haar carrire in de artistieke gymnastiek op het hoogste niveau. Golfe Reserva Marapendi!

Meest gelezen

Atlanta Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Omnium m.

De opbrengst in Rio was 19 plakken, brons bij wielrennen tijdens de olympische tijdrit. Anna van der Breggen, waarvan 8 goud. Meerkamp, individueel v! Wilt u een uitzondering maken voor NU?

 • Dik 12.10.2019 20:16

  Net binnen. PR hoogspringen : 1e 1,98 m - p.