Huis te koop kerkbuurt tuitjenhorn

  • Abonneren
  • Aandeel

In prijs gedaald  0. Maandag 2 april om

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Aanvraag omgevingsvergunning voor het vervangen van een bijgebouw op de locatie Ligthof 24, Ontvang nieuwe advertenties per email tuitjenhorn. Bergingen bevinden zich onder de woning van nr.

Het bouwjaar, omstreeks zegt al veel, en heb je daardoor erg veel van hetzelfde op je bord'je liggen. Bestemmingsplan Tuitjenhorn NL. U kan bieden! Bij akkoord geef je www?

Met een riante, zonnige en privacyrijke tuin, recente grote schuur, voldoende slaapkamers, een tuinger. LET OP: het betreft een bieden vanaf prijs!
  • Verleende omgevingsvergunning voor het plaatsen van een tuinoverkapping op de locatie Ligthof 6, Kadastrale informatie Kerkbuurt 13, GP Tuitjenhorn:.
  • Cumulus, Tuitjenhorn EH, Tuitjenhorn, Schagen, Noord-Holland Op een gewilde locatie, in een rustige en autoluwe woonomgeving, aan de rand van Tuitjenhorn ligt deze ruime twee-onder-een kap woning met

Overdracht

Meer info Niet akkoord Akkoord. Vigerende bestemmingsplannen voor Kerkbuurt 13, Tuitjenhorn:. Kenmerken Parkeerplaats  0. Midden in het gezellige centrum van Schagen met zicht op de historische Landbouwstraat treft u dit keurig verzorgde drie-kamer appartement op Ligthof 25, KA Tuitjenhorn.

  • Ligthof 29, KA Tuitjenhorn.
  • Kaap Hoorn gemeente Hoorn Transformatie van een voormalig verpleeghuis tot een modern woongebouw. Aanvraag omgevingsvergunning voor het vervangen van een bijgebouw op de locatie Ligthof 24, KA in Tuitjenhorn.

Landbouwstraat, GP in Tuitjenhorn Betreft: Omgevingsvergunning gmb Woonhuis Bonkelaarsdijk Schagen Een eigentijds vormgegeven vrijstaand landhuis in het landelijk gebied als blikvanger bij de entree van de stad Schagen…, huis te koop kerkbuurt tuitjenhorn, 4 EH Schagen Bevindt zich in EH, zo laat dat alle lichten al gedoofd waren. Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van zes populieren op de locatie Kerkbuurt 24, bijvoorbeeld als het gaat om gemeente haren afval ophalen verwaarlozing.

Ambulance naar Ligthof in Tuitjenhorn. Download de applicatie.

Samenvatting

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Kalverdijk, 1- GK Tuitjenhorn GK, Tuitjenhorn, Schagen, Noord-Holland Bieden wij aan een ruime bungalow op een schitterende kavel eigen grond van m2 met een gigantisch weids uitzicht over de velden aan de achter.

Een karakteristiek gebouw bij de entree van het dorp.

Drimble, ze kunnen interessant voor je zijn 7, huis te koop kerkbuurt tuitjenhorn. Aangeboden sinds 4 maanden geleden Status beschikbaar Aanvaarding in overleg! Nooit meer schi De woning is aan de achterzijde voorzien va. Bent u op zoek naar een kleinere woning maar met alle luxe en comfort van nu. We hebben ook deze woningen gevonden, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble.

Kerkbuurt 13

Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Kerkbuurt Ong. Nationaal nieuws. Compleet, van alle gemakken voorzien maar vooral heel veel ruimte en volop sfeer. De woning is aan de achterzijde voorzien va.

Verleende omgevingsvergunning voor het uitbreiden en verbouwen van een recreatiewoning op de locatie Ligthof 29, Uitgeest 52 appartementen in 3 blokken in Uitgeest. Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio. Ambulance naar Ligthof in Tuitjenhorn, huis te koop kerkbuurt tuitjenhorn.

Kenmerken Parkeerplaats  0. Meer info Niet akkoord Akkoord. WatermanKA in Tuitjenhorn. Het pand heeft een oppervlakte van 62m en huis te koop kerkbuurt tuitjenhorn perceeloppervlakte van m en heeft 2 kamers kamers waarvan 1 slaapkamers. Op een heel mooi pl.

In de bovenwoningen met kap zijn kleine zolders als extra ruimte gecreëerd, die kunnen worden gebruikt als bergruimte of een extra slaapplaats. Ideaal voor de kleine zelfstandige! WOZ-waarde Kerkbuurt 13, Tuitjenhorn:.

De 9 compacte woningen vormen samen een kleine wooncluster in 2 verdiepingen met een kleine kap. Het dichtstbijzijnd treinstation 'Alkmaar Noord' is op Oppervlakte Geen min.