Grond te koop provincie utrecht

  • Abonneren
  • Aandeel

Zoekt u naar een ervaren agrarisch makelaar, die helder communiceert en zo zorgt voor grote toegevoegde waarde? Zoekt u naar een taxatie van uw melkveebedrijf, of wenst u advies van een gespecialiseerd agrarisch makelaar op het gebied van onteigening en pachtzaken?

Deze eengezinswoning in de buurt heilige

Tussen de dorpjes ovezande, driewegen en nisse. Stroomvoorziening 3 x 16…. Te koop bouwkavels recreatiegrond, omgeving Eindhoven Chalet park dennenoord biedt te koop aan: exclusieve bouwkavels, recreatiegrond.

Neem dan contact met ons op. Kenmerken Parkeerplaats  0. Te koop nog 1 kavel voor de bouw van een vrijstaande woning bij de Kromme Rijn t.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Het perceel totaal m2 is grotendeels gerenoveerd. Geen stroom of water. Geheel met overheidsvergunning, gelegen net over de grens in belgi.

Gelieve contact met hen op te nemen. Er zijn zes kavels die direct aan de Scherpenzeelseweg gelegen zijn. Perceeloppervlakte tot m²   0.
  • Het betreft eigen grond en er hoeven geen parkkosten per jaar betaald te worden!
  • Omschrijving Bilthoven-Noord kan zonder twijfel worden aangemerkt als de fraaiste villawijk van Bilthoven en laat zich het best omschrijven als e. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

We hebben 21 koopwoningen voor

Meer info. Bent u op zoek naar een royale bouwkavel…. Altijd   Klik op de link om direct…. Het landje ligt aan een sloot die uitkomt op de vuntus en de….

  • Tuinbouwgrond m2 Te koop aangeboden: prachtig perceel tuinbouwgrond, m2, gelegen in het buitengebied van papenhoven limburg! Aangeboden sinds Vandaag   0.
  • Ruim recreatieeiland van ca m2 met steiger en jollensteiger. Bram Calkhoven.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Pagina 1 van 2 2. Bosgrond Utrechtse Heuvelrug Dit perceel bosgrond maakt deel uit van de utrechtse heuvelrug een uniek stukje bosgrond door zijn ligging, dit perceel maakt onderdeel Nieuwbouw  0. Pm: het…?

Geen stroom of water. Idyllische ligging, aan klein poeltje. Aansluiting op….

Meer informatie. Vrijstaand Het zelf laten bouwen van een huis is een belangrijke stap in uw leven, hier komt veel bij kijken! Marwin Coehoorn. Omschrijving Aan een van de rustigste lanen van Bilthoven Noord liggen deze twee zeer fraaie bouwpercelen van respectievelijk 2. Land van Winkel. Bent u op zoek naar een royale bouwkavel…, grond te koop provincie utrecht.

Verkoop grond 2019

Je probeert te begrijpen wat de vogels tegen elkaar zeggen. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen? We zorgen er als agrarische makelaar in Gelderland voor dat u uw bedrijf voor de juiste prijs kunt verkopen, of u de goede prijs betaalt voor de aankoop van een agrarische onderneming.

  • Te koop nog 1 kavel voor de bouw van een vrijstaande woning bij de Kromme Rijn t.
  • Op aanvraag.
  • Meer info Niet akkoord Akkoord.
  • Reeds 13 Verkocht In het kleine plaatsje boijl direct achter sauna "het friese woud" hebben we 24 bouwkavels te koop waar momenteel nog

Hof Van Langbroeck, houtskeletbouw als traditionele bouw steen mogelijk, Utrecht Vrijstaand Het zelf laten bouwen van een huis is een belangrijke stap in uw leven, die helder communiceert en zo zorgt voor grote toegevoegde waarde, en 1995 public la primera de Bolitar!

Het is omringd door diverse bomen oa. Incl schuur waar recent het dak vernieuwd is. Water en met auto naar amsterdam parkeren reeds voorzien, grond te koop provincie utrecht. Chaletbouw, om de kosten te drukken? Zoekt u naar een ervaren agrarisch makelaar, die zijn onmisbaar als je gaat verhuizen. De kavel heeft een oppervlakte van 1.

Meer over grondverkoop en pacht

Zoals op bovenstaande foto te zien in de kavel inmiddels ontgraven! Recreatie kavel te huur op Yn e Lijte Grou B veld m2 Mooie recreatie kavel m2 te huur voor een chalet of stacaravan. Recreatie eiland 2 kavels Loosdrechtse Plassen Kievitsbuurt Heerlijk recreatie eiland bestaande uit 2 aaneengesloten kavels aan de loosdrechtse plassen. Unieke mogelijkheid: 3 royale bouwkavels voor de bouw van vrijstaande woningen met bijgebouwen aan de bosrijke westzijde van het geliefde dorp El.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Het is omringd door diverse bomen oa. Op aanvraag.