Paviljoen zoet en zout stellendam

 • Abonneren
 • Aandeel

Nieuwbouwproject Lees meer 26 jan Winterborrel. Bedrijfsevenementen Graag maken wij van uw speciale evenement een onvergetelijk moment.

Vanaf het dakterras wordt dit uitzicht zelfs nog indrukwekkender. Theater max. Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken. De feestzaal beschikt over gekleurde ledspots en 16 movingheads voor een mooi effect als sterrenhemel, sfeerverlichting of natuurlijk voor een knalfeest. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt voor recepties en bedrijfevenementen. Dit variƫert van een lunch met kleine sandwiches tot een driegangenlunch.

Uiteraard hebben we alle moderne voorzieningen in huis. De Haringvlietdam is het zesde bouwwerk van de Deltawerken.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar lianne zoetofzout. Bruiloften Een onvergetelijke ervaring Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie. Direct naast Zoet of Zout ligt het zeehondenopvang A Seal.

Geniet van uw bezoek en we hopen u spoedig weer te begroeten om te eten, drinken en genieten. We beschikken over een gloednieuwe professionele licht en geluidsinstallatie waardoor ons paviljoen is uitermate geschikt voor alle soorten feesten en partijen.
 • Zakelijke bijeenkomsten op een bijzondere locatie Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren. Kijk op www.
 • Zakelijke bijeenkomsten op een bijzondere locatie Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren. Restaurant Welkom op de website van Zoet of Zout Restaurant Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet op een werkelijk unieke locatie!

Adres Zoet of Zout Haringvlietplein 3 LD Stellendam Openingstijden: 7 dagen per week vanaf uur onze keuken sluit om uur Wij zijn bereikbaar vanuit: Stellendam 3 min. Reserveren Het Zoet of Zout team. Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren.

Ook hiervoor hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld. Nodig al je hardloop vriendinnen uit en loop samen voor het goede doel 16 maart

 • Bedrijfsevenementen Ontdek de mogelijkheden Bedrijfsborrel Wij bieden u een compleet borrelarrangement inclusief een glaasje cava of een kopje koffie met een gebakje en voorzien uw gasten van smakelijke hapjes.
 • Vanaf het dakterras wordt dit uitzicht zelfs nog indrukwekkender. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar lianne zoetofzout.

Renesse 20 min. Contact Formulier. Informatie De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, groot of klein. De zaal is geschikt voor ongeveer personen, waarbij we voor 60 zitplekken kunnen zorgen.

De koude gerechten worden op een schaal geserveerd op tafel.

Zout Zoet Stellendam

Buffet Zoet of Zout Een overheerlijk buffet met verschillende warme en koude gerechten inclusief een uitgeserveerd dessert. Elementen: 29 april Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken.

Locatie Daar waar zoet- en zoutwater samenkomen.

Ook beschikken wij over de middelen voor het opzetten van een videoconference, paviljoen zoet en zout stellendam. Het geluidssysteem bestaat uit meer dan 40 speakers die klankmatig een zeer hoog niveau halen en subwoofers die beschikken over een enorm diep bereik?

Bruiloften Feesten en partijen Lunch en diner. Wij vinden het een kitten plast in huis om te mogen bijdragen aan een van de belangrijkste dagen uit jullie leven.

Dit variert van een lunch met kleine sandwiches tot een driegangenlunch. Contact Formulier.

Grote plaatsen met restaurants

Hellevoetsluis 15 min. Datum: 26 januari Ouddorp 8 min. Mocht uw gezelschap groter zijn kunnen wij verschillende formaten tenten tot maximaal 10 bij 25 meter aan het pand bevestigen. Renesse 20 min.

UMENU Wanneer het weer het niet toelaat hoeft de ceremonie niet binnen paviljoen zoet en zout stellendam te worden dankzij de mogelijkheid om buiten flex-tenten te plaatsen.

De arrangementen zijn beschikbaar voor verschillende dagdelen. Brunch Brunch met warme en koude gerechten. Restaurant Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet op een werkelijk unieke locatie. Uiteraard hebben we alle moderne voorzieningen in huis, paviljoen zoet en zout stellendam.

Dit complete arrangement voorziet uw gasten in hapjes en drankjes en u heeft er geen omkijken meer naar. En dat proeft u. De start is bij Restaurant Zoet of Zout en de route gaat sowieso over de Haringvlietdam.

Spijkenisse 25 min. Dit complete arrangement voorziet uw gasten in hapjes en drankjes en u heeft er geen omkijken meer naar. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, fotos, menukaarten vol reen en bosvogels en 13e-eeuwse polder met kreken tussen zout en zoet.

Theater max.

Onze arrangementen bieden wij aan met een vaste prijs per persoon, paviljoen zoet en zout stellendam, zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Adres Zoet of Zout Haringvlietplein 3 LD Stellendam Openingstijden: 7 dagen per week vanaf uur onze keuken sluit om uur Wij zijn bereikbaar vanuit: Stellendam 3 min. Datum: 26 januari Geniet van uw bezoek en we hopen u spoedig weer te begroeten om te eten, drinken en genieten.

 • Theresa 15.10.2019 11:13

  Aan de Haringvlietdam bij Stellendam is sinds kort een hip, modern n.

 • Wafa 19.10.2019 07:25

  No Comments. Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren.