Kikker haken gratis patroon nederlands

  • Abonneren
  • Aandeel

Is het mogelijk dat u deze ook herschrijft? Geschreven in het Engels en het Duits. Kun je vinden op de Engelse website van The Craft Zilla.

Kun je gratis downloaden op de website van Hobbyshop Reuvers. Groetjes esther en fijn weekend. Wat is hij leuk!! Max  Velthuijs. Ik vond het geen fijn patroon en de andere dames waren het daar mee eens. Supergaaf deze kikker!

Deze kikker is bedacht en gemaakt door Miek's Creaties. Like Liked by 1 person. You are commenting using your Google account! Hier kun je allemaal gratis haakpatronen vinden. Superleuk deze kikker.

Een vingerpoppetje in de vorm van een kikker. Niet moeilijk om te maken. Gehaakte kikker van Lilliliis.

Een kikker, een konijn en een lief beertje. Het haakpatroontje is geschreven in het Engels en staat op ravelry. Gratis pdf haakpatroontje voor een leuke kikker met kroontje. In het boek vind je een vosje, een beertje, een poes, een varkentje, een muis en andere dieren.

Een fantastische kikker! Erg mooi gemaakt. Fill in your details below or click an icon to log in:.

Veel haakplezier en ik hoop jullie resultaat terug te zien op Facebook of Instagram met de tag essiebirdieskikker. Wat leuk. Dit is het resultaat:   De ontvangster vind m erg leuk en ik zelf ook. Fijne dag, groetjes Sofie. Werkbeschrijving in het Engels.

Beschrijving

Het is ontzettend leuk om een boekje van Kikker en een gehaakte kikker samen te geven als cadeau. Een echte kanjer, die kikker van je! Op Hip en Haak.

Ik vroeg mijn lieve Instagram haakvriendin   link naar Sofie op Instagram. Kleine gehaakte kikker hoofdjes? Het is een kostenloos haakpatroon. Verkrijgbaar in verschillende formaat. Nu werd het me idd gevraagd om er een te maken als cadeau voor een baby!

Haken en haakpatronen

Bungelbengels Haken Gehaakte amigurumi met bungelarmen en -benen. Haak een deken van bobbel kikkers. Ik dacht als ik ooit nog een vraag voor deze kikker krijg, ontwerp ik zelf een soortgelijke kikker. Like Like.

Kikker haken gratis patroon nederlands this: Like Loading Het is een vertaald haakpatroontje. Een gehaakt kikketje met de Nederlandse vlag. Veel haakplezier en ik hoop jullie resultaat terug te zien op Facebook of Instagram met de tag essiebirdieskikker.

Engelstalig haakpatroontje. Engelse werkbeschrijving. Nu werd het me idd gevraagd om er een te maken als cadeau voor een baby! Gehaakte kikkermuts voor newborn baby's. Dit is het resultaat:   De ontvangster vind m erg leuk en ik zelf ook. Dit is het resultaat:.

Extra informatie

Kleine gehaakte kikker hoofdjes. De website van Amidorable Crochet. Gratis haakpatroon van Repeat Crafter met voor een kikker muts.

Verkrijgbaar in verschillende formaat! Een echte kanjer, die kikker van je. Notify me of new comments via email.