Huis van de klokkenluiders vacature

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze wordt momenteel door de regering verlengd. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand.

Het bestuur wordt ondersteund door een bureau van circa 15 fte. Heb jij ervaring met het schrijven van teksten en ben jij analytisch sterk? In die gevallen zal geprotocolleerd worden dat betrokkene nooit bemoeienis kan hebben met een zaak die gerelateerd is aan de andere neven functie.

Solliciteer dan nu! Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het Adviespunt Klokkenluiders. Profiel Een bestuurder van het Huis voor Klokkenluiders heeft een onafhankelijk en onpartijdig profiel. E-mailadres: wervingenselectieBABD minbzk.

Utrecht Provincie Utrecht Administratieve vacatures Juridische vacatures Vacatures administratief medewerker Parttime overdag Universiteit. Ontvang vergelijkbare vacatures in je mailbox Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet. Daarnaast kan de afdeling Onderzoek een bejegeningsonderzoek doen: onderzoek naar hoe de werkgever met de melder is omgegaan en of daarbij sprake huis van de klokkenluiders vacature van benadeling.

Ook als je al wat meer ervaring hebt. Deze wordt momenteel door de regering verlengd? Het gaat hier om mensen die door hun werk kennis hebben van een mogelijke misstand.

Parttime functie: interviews uitwerken voor Huis voor Klokkenluiders in Utrecht.

Het Huis voor klokkenluiders is

Vacatures zoeken. Nog geen account? Werkzoekend Direct inschrijven Inloggen Alle vacatures Vacatures bij de overheid per plaats Vacatures bij de overheid in Den Haag Vacatures bij de overheid in Groningen Vacatures bij de overheid in Utrecht Vacatures bij de overheid in Amsterdam Vacatures bij de overheid in Rotterdam Alle plaatsen.

Senior adviseur Adviespunt Klokkenluiders jurist. Lees meer over ons privacybeleid.

Directeur - Bestuurder 3 dagen geleden - QuaWonen - Bergambacht. Daarnaast ben jij bereid om licht administratieve taken op te pakken. Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. De afdeling Advies bestaat momenteel uit vijf adviseurs die werknemers adviseren bij het melden van een werkgerelateerde maatschappelijke misstand. Functie-eisen Je bent een nauwkeurig jurist, huis van de klokkenluiders vacature, zorgen voor een rode draad en een kwalitatief sterk italiaans restaurant bergen noord holland, met een afgeronde universitaire opleiding rechten.

De voorzitter beschikt over gezag en deskundigheid op het beleidsterrein en is het boegbeeld van de nieuwe organisatie. Schrijf je nu in! Inwerktraject Het betreft een functie voor ongeveer 8 uur per week.

Je werkt samen met de andere medewerkers van het bureau en ondersteunt  de commissie bij de invulling van de strategie, organisatie en kwaliteitsbewaking van het Adviespunt Klokkenluiders.

Je hebt rechtstreeks contact met potentile klokkenluiders. De voorzitter van het Huis voor Klokkenluiders heeft een onafhankelijk en onpartijdig profiel. Vandaar dat het belangrijk is flexibel beschikbaar te zijn. Gerelateerde vacatures Winkelmedewerker Albert Heijn, huis van de klokkenluiders vacature. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren?

Arbeidsvoorwaarden

Door hieronder op akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord. Kennis van integriteitvraagstukken binnen organisaties. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

Onder omstandigheden kan het Huis zelf onafhankelijk onderzoek doen naar de vermoede misstand.

Nog geen account. Het Huis bestaat uit een bestuur dat wordt ondersteund door bureau van circa 15 fte. Bestuurders van het Huis voor Klokkenluiders worden benoemd door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Schrijf je binnen 2 minuten in. Kandidaten Traineeships Vacatures F.

Sindsdien is een interimbestuur ingesteld dat de aanbevelingen van het rapport nader invult en uitvoert. Bestuurder 2 dagen geleden Crown Gillmore. Melders kunnen direct of via de afdeling Advies een verzoek tot onderzoek indienen en kunnen het land van klaassen worden begeleid door een adviseur van de afdeling Advies, huis van de klokkenluiders vacature.

Vacature: Onderzoeker Huis voor Klokkenluiders

Ontvang vergelijkbare vacatures in je mailbox Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet! Kennis van integriteitvraagstukken binnen organisaties. Het Huis bestaat uit een bestuur dat wordt ondersteund door bureau van circa 15 fte. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren?

Directeur - Bestuurder 3 dagen geleden - QuaWonen - Bergambacht. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen.

Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren.

 • Leonard 11.10.2019 06:26

  Profiel Een bestuurder van het Huis voor Klokkenluiders heeft een onafhankelijk en onpartijdig profiel. Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Louelle 17.10.2019 19:17

  De bestuurder heeft verbindend vermogen, een goed oordeelsvermogen en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen.

 • Veron 17.10.2019 09:51

  Bij voorkeur een juridische achtergrond dan wel ervaring met juridische vraagstukken.