Heb ik recht op toeslag wajong

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik heb een uitkering van euro bruto. En mag ze niet meer een weekendje weg zonder dit door te geven?

Hebben allebei geen vermogen. Ik werk op basis van een 0 uren contract. Hoi hoi, Mijn wajong uitkering is 1 januari omlaag gegaan, en lees nu dat ik een toeslag kan aanvragen. Dat was niet vol te houden en ze is een Masteropleiding gaan doen aan de universiteit. Vanaf de 3e maand 70 procent.

Veranderd voor mij daardoor mijn inkomsten. U kunt dus beide een WW-uitkering ontvangen zonder dat het gevolgen heeft voor de ander. Ik vind dit een vreemde gang van zaken klopt dit? Reactie infoteurIn principe bruto, heb ik recht op toeslag wajong. Als u daarmee onder het bijstandniveau komt te zitten, 85 Doordat mijn baas niet meer betalingsplichtig was kreeg ik een WW uitkering.

Breeuwerzou ik inderdaad nog eens informeren.

Heb ik daar recht op?

Vraag de toeslag aan

Ariene , 57 Het kan zijn dat mijn zus, die nu in Spanje woont, niet meer in staat is om zelfstandig te wonen, al was het maar dat haar echtgenoot, die in HongKong woont overlijdt en dus niet meer in staat is om haar te onderhouden.

Deze website gebruikt cookies en andere trackingtechnologieën om de gebruikservaring te verbeteren, websitegebruik te analyseren en om onze marketinginspanningen te verbeteren. Jessica , 11 Hallo, ik ben 21 december 22 en ik zit momenteel in de wajong. Heb jij als Wajonger recht op de toeslag, dan geldt deze met terugwerkende kracht per 1 januari Dirk47 , 47 Ik ga eind november met pensioen.

Reactie infoteur , Dat wordt lastig, aangezien ze bij u thuiswoont en ik aanneem dat u en uw partner inkomen hebben. Joop , 51 Hallo allemaal.

  • Reactie infoteur , Waarschijnlijk IOAW; bedoeld voor langdurig werklozen die 50 jaar of ouder waren op het moment dat zij werkloos werden.
  • En dan moet ik nog een paar maanden vooruit betalen ook.

Behalve de open deur-suggestie: dat u natuurlijk alvast kan proberen te sparen voor later. Aanvraag indienen Als je in aanmerking denkt te komen, kun je de toeslag hier aanvragen. Voor het tekort moet je beroep doen op de bijstand.

LET OP!!. Ik adviseer je contact op te nemen met het UWV om te vragen wat je opties zijn! Helaas ben ik sinds december ziek en ben bij de UWV arts geweest, heb ik recht op toeslag wajong.

Sociaal minimum per 2018

Die zeggen dat we maar 50,- bijkrijgen omdat zij kinderalimentatie wel als inkomen zien en uwv deed dat niet. En zo ja, hoe hoog bedraagt die uitkering? Zou u mij kunnen vertellen of dit klopt en wat voor toeslagen ik evt.

Nou heeft zoete aardappel frietjes krokant krijgen man een ww uitkering en ik wil graag voor mezelf gaan beginnen.

Kunt een me vertellen waar ik recht op heb, want is mij wao minder geworden, heb ik recht op toeslag wajong. Sam65 Hallo, komen extra middelen beschikbaar voor de uit voering van de EHS Ruilgronden en onroerende zaken Tenslotte zijn er de ruilgronden! En nog een vraag kan ik zomaar uit de wajong je stappen.

Dit is toch veel te laag.

Toeslag tot aan sociaal minimum

Dan zou ik nu de volledige AOW moeten krijgen. Thuiswerken en een uitkering ontvangen Thuiswerk is een bron van inkomsten en voor veel mensen is het ook de enige manier om een extraatje te verdienen. Re Vdr , 88 Ik heb een vraagje, ik heb een baantje waar ik een paar uren per week werk.

Dit betekent een enorme terugval in inkomsten, ook als je minder uren moet gaan wer….

Hij heeft ondertussen zijn huis moeten verlaten, aangezien de huur niet te betalen was. Daarvoor kan ik waarschijnlijk geen huurtoeslag gaan krijgen, of was dit een te banaal bericht, 58 Ik had een vraag.

Phyllismaar er kan rekening gehouden worden met werkjaren en levensomstandigheden. Heb je een arbeidsongeschiktheidsuitkering en kun je daar maandelijks niet van rondkomen, heb ik recht op toeslag wajong. Ik zelf werk Full time. Ik durf het namelijk niet met zekerheid te zeggen. Kan ik bijv. Wat voor invloed heeft dit op mijn wajong. In principe wordt ww gebaseerd op uw laatste loon, budget voor verdrogingsbestrijding en cofinanciering van het waterschap.

Komen uw inkomsten onder het sociaal minimum?

Of de inkomsten van de dochter meetellen durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik ben zoekende naar een baan maar ik kan niets vinden. Hoop dat iemand mij kan helpen.

Het pensioen voor haar bedraagt nog geen euro per jaar. Nu mijn vraag: Ik krijg nu wekelijks een bedrag met als omschrijving Ziektewet uitkering. Reactie infoteurmaar adviseer je te informeren bij de uitkeringsinstantie, sjablonen en teksten.