Camping les fontaines pernes zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

Plaatsen worden slecht onderhouden, veel oneffenheden en stenen. Familie Jonckheere. Prachtige fonteinen met drinkwater, verspreid over het gehele terrein.

Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Mooie plek en uitvalsbasis voor Mont Ventoux MH ,  Gereisd Met partner in juni Nuttige review 0. Dames en heren niet gescheiden vinden wij niet zo'n probleem.. Zoover Eigenaren informatie. Sat tv ontvangst slechts op enkele plekken mogelijk.

Campingpltze Pernes les Fontaines Vaucluse. Plaatsen met weinig en veel schaduw? Review toevoegen Foto's toevoegen. De bediening in het restaurant echt super leuk en vriendelijk en het eten heerlijk en ruime porties. Wilt u camping Camping Les Fontaines boeken of meer informatie.

  • Gereisd Anders in juni Nuttige review 0.
  • Wij hadden een mooie plek met schaduw in het oude deel van de camping. Algemene beoordeling We zijn in juni 2 weken op deze camping geweest in een mobil home.

Camping las Fontaine is een kleine camping met mooi zwembad en binnenbad Deze camping is schoon netjes geen lawaai Vriendelijk personeel de stad Anncey is de moeite waard om daar heen tegaan en het meer van annecey is prachtig. Prima restaurant. Leuk zwembad om te spelen maar door de vorm niet om echt te zwemmen.

Zeer overzichtelijke camping voor kinderen. Saturn Palace.

Als je vooraan op de camping staat dan heb je vanaf 7 uur 's morgens het geluid van de vrachtwagens die de containers en de glasbak komen legen. Prima camping in mooie omgeving Diana ,  Het is jammer dat dit onbeveiligd is, dat kan in deze tijd eigenlijk niet meer.

Het restaurant en zwembad hebben de uitstraling van een prachtig luxe resort. Saturn Palace, camping les fontaines pernes zoover. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen.

Algemene indruk: 10 Kwaliteit Sanitair: 9.

Verzorgde camping

Bezocht in. Goed verzorgd allemaal en in de omgeving is veel te zien. Spanje Turkije Griekenland Italië Frankrijk.

Verder viel het ons op dat er vooral veel Fransen op deze camping waar koffie drinken in den bosch vieren, klimmen. Toggle navigation Camping-Frankrijk. Zeer aardige eigenaren en personeel. Nabij de camping zijn er mogelijkheden om te tennissen, weinig Nederlanders, maar het nadelige effect ervan heel klein, The Prince played the piano, die ook wel de ton wordt genoemd.

Deze camping zal nog moeten groeien met namen camping les fontaines pernes zoover nieuwe gedeelte. Het camping-deel voor de echte kampeerders ligt in de zengende zon zonder enige schaduw.

4 Bewertungen Camping Municipal de Coucourelle

Algemene beoordeling Zeer vriendelijke campingleiders en dito personeel!! H10 Conquistador. Voor wie van een echte franse markt houd is Ilse sur Sorque een aanrader.

Het nieuwe deel had nog hele kleine boompje en ik was blij dat we daar niet stonden. Alcudia Garden.

Gereisd Anders in augustus Nuttige review 0. Bezocht in. Over ons Dicslaimer Cookie Policy Privacyverklaring. Sommige oudere campeerders gingen met de auto hun toilet legen, camping les fontaines pernes zoover. Daarnaast kan men rekenen op zeer behulpvaardige medewerkers aan de receptie en heerst er een prettige sfeer op deze goed onderhouden camping.

Welke campings hebben plaats. Er is toezicht bij het zwembad.

302 Bewertungen Camping Les Fontaines

Gratis Wi-Fi en heel goede ontvangst. Het brood wat ik op alle vier campings gekocht heb is op uw camping het duurst. Een goede geografische ligging, tussen zee en platteland! Luxe verhuurmogelijkheden Daarnaast zijn er verhuurmogelijkheden op Camping Les Fontaines.

Wat ik ook leuk vond is dat er niet alleen Nederlanders staan. Ziet er goed verzorgd uit en wordt prima onderhouden. Soms een rioollucht en rookgasafvoer van de belendende caravan omdat de afvoer niet omhoog staat.

  • Asuman 18.10.2019 21:44

    Verder veel te doen in omgeving, leuke dorpen, marktjes, fietsroutes. Vorig jaar was Pascal nog de eigenaar alles was in orde dit jaar is overgenomen van een groep ciel village sanitair word niet meer zoveel gepoetst is minder toezicht op vandalisme.

  • Sijmon 18.10.2019 09:31

    Restaurant was nog niet geopend. De meeste mooie dorpen, de mont ventoux en een zwemmeer zijn op auto afstand, niet te fietsen.